Inaktiv platsannons

Säljare till I-Huset, Linköping

ARBETSBESKRIVNING: Nu söker vi dig som vill stötta upp i vårt team på 10 h/v. Är det du? "Om The Body... The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita...

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Nu söker vi dig som vill stötta upp i vårt team på 10 h/v. Är det du?

"Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick och gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, vilket fortfarande ör drivkraften för varumärket. The Body Shop ägs sedan 2017 av sydamerikanska B-corp klassade Natura och ingår tillsammans med Aesop i den medvetna skönhetsgruppen Natura &Co.


The Body Shops produkter för hudvård, hårvård och makeup är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. Idag finns fler än 3 000 The Body Shop butiker i 60 länder. 2019 utnämndes The Body Shop till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.


ROLLEN SOM SÄLJARE:

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss. 

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar
  • Är flexibel, ansvarsfull och har förmågan att arbeta självständigt
  • Har ett intresse för hudvård och makeup
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning inom detaljhandeln
  • Erfarenhet och/eller utbildning inom makeup- och/eller hudvård är starkt meriterande

VAD KAN VI ERBJUDA DIG:

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi detaljhandelsavtalet. Som anställd i våra storstadsregioner har du också möjlighet att gå med i vår bemanningspool där du kan ta extrapass och jobba i flera olika butiker.

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt ("Business as unusual") kan The Body Shop vara platsen för dig!

OMFATTNING: Deltid, i genomsnitt 10 timmar per vecka
TILLTRÄDE: 2019-08-26
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2019-08-08

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. 

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand.


Forever Against Animal Testing

Djurrättskampanjen  startade 2017 med uppdraget att samla in 8 miljoner namn för att genom FN påverka och stoppa djurförsök inom kosmetika överallt i världen. På ett växte uppropet till att bli världens största upprop någonsin mot djurförsök i skönhetsbranschen. Namninsamlingen lämnades in till FN organet Global Compact i oktober 2018 där det bidrar till hållbarhetsmål 12 – Hållbar konsumtion och produktion. Målet är att inom en snar framtid se ett globalt förbud som även gäller de 80 % av världens länder som idag saknar lagstiftning mot djurförsök på kosmetiska produkter och ingredienser.


Biobroar

The Body Shop utökar även projektet  som går ut på att skydda och återskapa biologiska korridorer eller så kallade biobroar, mellan frisk regnskog och på så sätt länka ihop isolerade arter av hotade djur och växter. Målet är 75 miljoner kvadratmeter biobroar fram till 2020.

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis