Inaktiv platsannons

Specialistsäljare Print i Malmö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Malmö dig som vill jobba som Specialistsäljare inom affärsområdet Print med fokus på Print och intelligent dokumenthantering. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag vara en del av de affärsteam som tillsammans med branschens ledande leverantörer utvecklar och förädlar våra kunders IT-miljö mot en sund och hållbar framtid."- Martin Broman, Specialistsäljare Print

Din roll i laget
Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av Ateas Print-erbjudanden inom privat och offentlig sektor. I rollen som Specialistsäljare Print bearbetar du nya och utvecklar befintliga kunder genom ett tätt samarbete med Account Managers och kundteam i region syd och till del även i region väst. I rollen som Specialistsäljare på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i deras utskriftsmiljö med att få en modern och framtidssäkrad lösning. Till din hjälp har du ett av it-branschens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för försäljning och en vältrimmad leveransorganisation. Du är en viktig del av branschens mest passionerade och kunniga medarbetare inom affärsområdet.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Med din bakgrund och kompetens så har du lätt till att agera professionellt och har vana att arbeta i grupper och projekt.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Specialistsäljare är:
• Sälja Ateas erjudanden inom Print och intelligent dokumenthantering.
• Guida våra kunder inom Print och bli deras rådgivare.
• Utveckla befintliga och bearbeta nya kunder, med tydligt uppsatta försäljningsmål och nyckeltal.
• Samarbeta med kollegor i kundteam, tillverkare och andra partners.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Specialistsäljare bör du ha följande kunskaper:
• Vilja och förmåga att förstå kunders verksamheter och utmaningar, och låta dessa vara drivande i säljarbetet.
• Förmågan att föra affärsmässiga resonemang med kunder i olika storlek och segment samt trivas i att ha en stark rådgivande roll.
• Erfarenhet inom Print- och mjukvaruområden kopplade till dokumenthantering och förmågan att förstå och kunna förklara de möjligheter som dessa innebär.

Meriterande egenskaper inkluderar:
Tidigare erfarenhet att arbeta i grupp antingen i ledande befattning eller som projektledare.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)