Inaktiv platsannons

Bolånespecialist Stockholm

Om tj... Som Bolånespecialist äger du hela bolåneaffären där du möjliggör för kund att äga sitt boende på ett kostnadseffektivt sätt. Du arbetar nära våra kunder och du drivs av att hjälpa och förändra människors situation till...

Om tjänsten

Om tjänsten

Som Bolånespecialist äger du hela bolåneaffären där du möjliggör för kund att äga sitt boende på ett kostnadseffektivt sätt. Du arbetar nära våra kunder och du drivs av att hjälpa och förändra människors situation till det bättre, samtidigt som du har ett stort affärsfokus. Vi erbjuder dig god utveckling, nära ledarskap, stark laganda och motiverade kollegor med konkurrenskraftiga villkor.

Du driver affären genom att dagligen fatta beslut på låneansökan och lånelöften i nära samarbete med kollegor på Kredit. Bluesteps kreditprocess bygger på en nära kontakt med kunden och en djup granskning av kundens betalningsförmåga framåt. Du gör en individuell bedömning av kreditsituation med hjälp av de verktyg och systemstöd som finns.


Exempel på arbetsuppgifter

  • Ta emot kvalificerade ansökningsförfrågningar och göra bedömningar
  • Bevilja låneansökan och lånelöften
  • Bygga upp och bearbeta din kundportfölj och fullfölja låneansökan genom att begära in kompletteringar och underlag inför utbetalning eller tillträden
  • Ansvara för att risk och regelefterlevnad efterlevs

Rollen passar dig som trivs i en säljande och hjälpande roll. Detta i en organisation som präglas av familjär stämning och arbete mot tydliga mål. Som person är du kundorienterad, ansvarstagande, strukturerad och drivande. Du har en god förmåga att vinna kundens förtroende samtidigt som du effektivt kan fullfölja. Kontaktytorna är många och vi ser därför att du är social och har god samarbetsförmåga.

För att lyckas i rollen har du ett tydligt kundfokus där du strävar efter goda affärer som bidrar till en bättre situation för kunden.

Din profil

  • Du trivs med kundkontakt och brinner för att komma till avslut och bidra till en positiv kundupplevelse
  • Du har erfarenhet av försäljning och/eller service med telefon som främsta verktyg, t.ex. som Key Account Manager (B2C/B2B)
  • Meriterande är om du har god erfarenhet av bolån/privatlån (alt. privatrådgivning) och dess tillhörande processer
  • SwedSec-licens för bolån är mycket meriterande
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift

 

Om Bluestep

Bluestep Bank är specialister på bolån och ett komplement till de traditionella bankerna. Bluestep erbjuder alltså ett alternativ under den period kunden av olika anledningar inte kan få lån av de flesta andra banker. Vanliga anledningar till den traditionella bankens låneavslag är kundens anställningsform och ekonomiska historik. Många människor har idag vikariat, projektanställning eller är egna företagare, men de inkomstformerna anser ofta de traditionella bankerna vara mindre säkra än inkomsterna från en fast anställning. Bluestep Bank gör en annan bedömning och har hjälpt tiotusentals människor med lån genom att utgå från den nuvarande och framtida betalningsförmågan, och inte bara titta på anställningsform och kredithistorik.

Bluestep Bank etablerades i Sverige 2005 och i Norge 2010. Sedan 2017 heter vår ägare EQT. Vårt erbjudande omfattar bolån, privatlån och sparkonton till privatpersoner. I dagsläget har vi drygt 60 000 kunder och av dem är ca 16 000 bolånekunder. Vi är över 200 anställda fördelat mellan huvudkontoret i Stockholm, Oslo och Helsingborg. Bluestep Bank har medarbetare med mycket varierande ursprung och bakgrund och vi är övertygande om att det gör oss bättre på att förstå och möta våra kunders behov!


Erbjudande
Söker du ett företag som är i framkant och där kulturen präglas av entreprenörskap och engagemang. En utmanare i en traditionell bransch som växer och som ska fortsätta göra det. Då är kanske Bluestep något för dig! Hos oss får du möjlighet att arbeta med kollegor som står för hög kompetens och professionalitet. Vi premierar nytänkande och för rätt person finns möjlighet till en riktigt spännande karriär!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)