Inaktiv platsannons

Strategisk inköpare i Frövi

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att på både kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv och hållbar försörjning av råmaterial, maskiner, material och tjänster. Vår inköpsfunktion är organiserad inom tre huvudområden tvärfunktionella kategoriteam, operativ försörjning och projekt.  Målet är lägre kostnader genom kontinuerliga förbättringar, standardisering, samverkan samt leverantörsutveckling. Vi söker nu en driven Strategiska Inköpare med placering i Gruvön alternativt Frövi. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö. Där du kommer att få en aktiv roll när det gäller att bidra till utvecklingen av vår inköpsverksamhet.

Om tjänsten

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att på både kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv och hållbar försörjning av råmaterial, maskiner, material och tjänster. Vår inköpsfunktion är organiserad inom tre huvudområden tvärfunktionella kategoriteam, operativ försörjning och projekt.  Målet är lägre kostnader genom kontinuerliga förbättringar, standardisering, samverkan samt leverantörsutveckling.

Vi söker nu en driven Strategiska Inköpare med placering i Gruvön alternativt Frövi. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö. Där du kommer att få en aktiv roll när det gäller att bidra till utvecklingen av vår inköpsverksamhet.

Om tjänsten
Du kommer för koncernen leda och vara ansvarig för ett eller flera kategoriteam inom Underhållsrelaterat material & tjänster. Detta innebär att bl.a. utarbeta strategier, driva kontinuerligt förbättringsarbete, utveckla affärer, genomföra förhandlingar samt upprätta och implementera kostnadseffektiva ramavtal. Arbetet som Strategisk inköpare innebär nära samarbete med de avdelningar inom BillerudKorsnäs som rör dina ansvarsområden och är en position som kräver driv, ihärdighet, trovärdighet och beslutsamhet i att nå de mål som sätts och ska uppnås. Arbetet förutsätter en del resor, främst till våra produktionsanläggningar.  Du rapporterar till chefen för Strategiskt Inköp Underhåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi. Vi förutsätter att du har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom internationell industri, projektledning samt av förändringsledning. Erfarenhet av inköp alternativt sälj av Underhållshållsmaterial för tung industri är meriterande. God förhandlingsvana och kunskaper inom avtalsrätt är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi uppskattar interna sökande så om du har det rätta drivet och affärsmässigheten så har vi verktygen att utbilda dig inom ovan inköpsspecifika kvalifikationer.

Personliga egenskaper
Arbetet som Strategiskt Inköpare förutsätter mycket kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor.  För att vara framgångsrik krävs att du är drivande och affärsmässig. Du som söker är strukturerad, analytisk och förändringsbenägen. Du kommer att trivas och utvecklas hos oss om du delar vår värdegrund: tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej