Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde i Borlänge

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga anställda. Som restaurangbiträde hos oss är dina arbetsuppgifter varierande men innefattas av kassahantering, frukost- och salladsberedning, lättare matlagning, disk och städ. I din roll som restaurangbiträde kommer du arbeta i nära kontakt med våra gäster under kvällstid där du serverar mat vilket ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med 28 timmar per vecka. Arbetstiden är fördelad på såväl dag- och kvällstid och arbete på söndagar förekommer. 

Varför ska du välja Fazer?  
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning samt intresse för att arbeta i restaurangmiljö med mat och service. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde ser vi gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen. Du talar och skriver flytande svenska och trivs med att arbeta självständigt. 

Om Restaurang Rutan                         
Restaurang Rutan ligger på Ica lagret i Borlänge där vi serverar frukost, lunch och middag. Vi är totalt fyra personer som arbetar i köket och serverar ca 100–120 lunchgäster per dag. På Restaurang Rutan arbetar vi efter Fazers värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitét och samarbete. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag

För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Berith Åkerblom via email:

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2019.

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borlänge | Restaurang | Deltidsjobb