Inaktiv platsannons

Säljare Innebygg Helgextra i Sundbyberg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Säljare Innebygg Helgextra 

Dina Arbetsuppgifter  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av professionell rådgivning och försäljning av byggvaror samt bearbeta kundordrar och skräddarsy dem efter önskemål i vår sågverkstad. I rollen som butikssäljare deltar du aktivt i avdelningens dagliga göromål, är lyhörd och har kunskap för kundernas önskemål, behov samt förväntningar och därigenom säkerställa att personen kan genomföra sitt projekt. Du ska hjälpa till att analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Som säljare hos oss förväntar vi oss att du har ett strukturerat arbetssätt med tydligt affärsfokus.

 

Din profil

Du som söker behöver ha några års arbetslivserfarenhet inom bygg alternativt utbildning inom området. Har du erfarenhet av butiksförsäljning är det meriterande. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering samt brinner för försäljning. Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad. Truckkort (A1-A4 & B1-B4) är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Deltid 5 tim/v. Arbetstiden är förlagd varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort, tjänstepension samt förmånligt bonusprogram finns att tillgå inom koncernen.

Tillträde: Omgående.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Detaljhandel | Deltidsjobb