Inaktiv platsannons

Mekaniker, Jönköping

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Maskin
Sista ansökningsdag: 2020-03-09
Plats: Jönköping

Vi söker mekaniker till Lantmännen Maskin i Jönköping!

Är du en intresserad och nyfiken mekaniker? Då är det dig vi letar efter till vårt team! Hos oss får du göra allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner. Under säsong arbetar du i fält och har ett stort ansvar med mycket kundbemötande. Därför vill vi att du trivs i mötet med andra människor och ser värdet i att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Som mekaniker möter du utmaningar, därför är det viktigt att du är en problemlösare och har ett gott ordningssinne.

Vi tror att du har fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Ett krav är körkort, lägst klass B eftersom du även kommer att arbeta ute hos kund. Det är meriterande om du har kunskap om el, kan läsa elschema och har erfarenhet av hydraulik. Du är bra på engelska manualer och har god datorvana. 

Vi erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi erbjuder våra kunder.

Hos Lantmännen Maskin får du en trygg och bra arbetsplats med trevliga medarbetare som ställer upp på varandra. Är du en mekaniker som söker ett omväxlande och roligt arbete? Då är detta tjänsten för dig, sök redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Lantmännen Maskin med Flodin. Du söker denna tjänst via länken nedan!

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk, Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej