Inaktiv platsannons

Chaufför/lagerarbetare till Grönsakshallen Sorunda i Nyköping Nyköping

Om tjänsten

"Jag trivs med att jobba som chaufför på Grönsakshallen Sorunda för att det är en bra gemenskap, alla hjälps åt, och så får jag träffa alla våra kunder. Jag älskar också att få köra lastbil och vara ute i friska luften."
Fredrik, Chaufför

Är du morgonpigg och tycker det är kul att träffa kunder och kunna ge dem det lilla extra är det här kanske ett chaufförsjobb för dig?
En dag som chaufför hos oss börjar på vårt lager i Nyköping. Du lastar burar med frukt & grönt som ska till restaurangerna på din körlista och säkerställer att alla varor är med. Sedan åker du ut och får träffa alla våra fantastiska kunder. Inom Grönsakshallen Sorunda har vi en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem det lilla extra. Detta kräver ett stort engagemang av alla våra medarbetare. Under en dag kommer du att göra ca 20-30 stopp där du lastar av varorna och säkerställer att kunden är nöjd. Våra chaufförer är de, i vårt företag, som möter flest kunder och eftersom du ofta levererar till samma kunder kommer du att få en nära relation med många av dem. Din insats blir avgörande på hur vi uppfattas och det är viktigt att du har stort kundfokus, positiv energi och att du kan och vill lösa eventuella problem som uppstår, t. ex om en vara saknas på leveransen. Du kommer att vissa dagar jobba inne på vårat lager för att plocka order till våra kunder.
Vi är en liten arbetsplats och hjälps åt över gränserna. Därför plockar du även varor på lagret. Totalt jobbar ca 15 personer på arbetsplatsen.
Tjänsten är en tillsvidare på heltid, 40 timmar/vecka. Dina arbetstider kan komma att variera men arbetstiden är förlagt på veckodagarna måndag – fredag.

Vad söker vi hos dig?
- Körkort med C-behörighet, digitalt förarkort och giltigt yrkeskompetensbevis
- Erfarenhet av chaufförsarbete
- Serviceinriktad och god samarbetsförmåga
- Erfarenhet av distribution av livsmedel / frukt & grönt är ett plus
Vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka. Just nu fokuserar vi därför lite extra på att få en jämnare könsfördelning bland våra chaufförer och att ännu fler tjejer vill jobba hos oss. Men egentligen spelar det ingen roll om du är man eller kvinna, gammal eller ung. För oss är det viktigaste att du är engagerad och positiv, även när du ställs inför snabba förändringar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb där du får träffa många människor, både dina kollegor på arbetsplatsen i Nyköping men framför allt alla kunder som du levererar till, allt från förskolor till finkrogar. När du är ute är jobbet självständigt och du får möjlighet att använda ditt egna sunda förnuft de gånger allt inte går helt enligt plan.

Det finns mycket positiv energi i företaget, våra kunder gillar oss och frågar du dem som redan jobbar hos oss svarar fler än i andra företag, att de varmt skulle rekommendera Grönsakshallen Sorunda som arbetsgivare.
Förmåner som vi erbjuder är bidrag till friskvård och massage samt möjlighet att köpa frukt & grönt till rabatterat pris.

Hur gör jag?
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

Har du några frågor kring tjänsten kan du höra av dig till platschef Eva Aronsson på telefon 070-193 83 26. Eller maila till eva.aronsson@gronsakshallen.se

Visst låter det intressant? Ansök via hemsidan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande, men senast 19:e augusti 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Grönsakshallen Sorunda AB är en av Sveriges främsta grönsaksgrossister och ett dotterbolag till Martin & Servera. Vi levererar frukt och grönsaker till lunchrestauranger, hotell, restauranger, båtar och kursgårdar.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)