Inaktiv platsannons

Matintresserad lagerarbetare till Grönsakshallen Sorunda Stockholm

Om tjänsten

På Grönsakshallen Sorunda jobbar ett gäng matnördar som ägnar sina dagar åt att göra sitt allra bästa för att få ut de absolut finaste produkterna inom frukt & grönt till Stockholms mest kräsna krögare. Vi har en nära relation med våra kunder och en vilja att varje dag ge dem det lilla extra. Detta kräver ett stort engagemang av alla våra medarbetare.

Grönsakshallen Sorunda i Stockholm söker nu efter lagerarbetare för nattpasset.

Inom Grönsakshallen Sorunda är vi specialister på det vi gör och kvalitet och kundnöjdhet är förutsättningar för att vi ska behålla vår ledande position. Ditt ansvar som lagerarbetare är att se till att rätt produkter kommer med leveranserna ut till kund. Eftersom våra kunder förutsätter att de alltid får högsta kvalitet då de handlar från oss är det extremt viktigt att du är noggrann och vet vilken kvalitet på frukt & grönt som våra kunder kräver. Förutom baskunskap som att kunna se skillnad på en mango och en papaya eller en gurka och zucchini behöver du också kunna skilja på en bra avokado från en dålig och veta när isbergssalladen inte håller måttet. Här får du många möjligheter att nyttja dina kunskaper om frukt & grönt. Ställs du själv inför något problem, som att du inte vet hur en kardborrerot ser ut eller var bladpersiljan finns har du ett gäng med hjälpsamma arbetskompisar du kan fråga och vi vidareutvecklar oss ständigt genom produktutbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med 6 timmar/vecka. I dagsläget är arbetstiderna fredagar 22:00-04:30, men dessa kan komma att förändras. Arbetsplatsen är i Västberga, precis söder om Stockholm City.

 

Vem är du?

  • Har erfarenhet från liknande uppgifter, gärna inom vår bransch.
  • Har produktkännedom. Vi är specialister och våra kunder förväntar sig att du kan mer om produkterna än vad de själva kan.
  • Är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.
  • Samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp. Vi hjälper varandra att nå vårt mål, dvs att få kunden nöjd, och det gör vi tillsammans.
  • Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är inte rädd att fatta egna beslut när så krävs.
  • Vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en superkraft i företaget. Om du söker som tjej blir vi upp över öronen lyckliga men vi blir glada om du som kille söker med.

Vad får du? 

  • Ett självständigt och aktivt arbete där du får röra på dig.
  • Ett härligt gäng arbetskompisar med stort kundfokus som du kan be om hjälp om du behöver.
  • En möjlighet att lära dig mer om frukt & grönt genom regelbundna produktutbildningar.
  • Det som du i övrigt kan tänkas behöva som fast lön, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe/te så mycket du orkar dricka.

Hur gör jag?

För frågor ring och prata med Peter Sandberg på 08 506 258 86. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen. Ansök senast den 26:e augusti 2019.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)