Inaktiv platsannons

McDonald´s Mariekälla och Moraberg söker en ”Guest Experience Leader” Södertälje, Moraberg

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

McDonald´s Mariekälla och Moraberg söker en ”Guest Experience Leader” (GEL)

Vi söker ett antal Guest Experience Leaders (GEL) till våra restauranger i Södertälje – både på heltid och deltid.

 

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Service i Världsklass. En Service som varje dag inte bara uppfyller utan även överträffar, överraskar och till och med imponerar på våra gäster.

 

Du som person behöver ha ett stort intresse för andra människor. Du behöver både ha lätt för att söka kontakt med människor du inte träffat tidigare (s.k. ytlig service), men även vara duktig på att bygga långsiktiga servicerelationer med våra stamgäster (s.k. djupare service). Vi söker dig som letar efter varje tillfälle att ge extraordinärt bra Service till våra gäster. Vi söker dig som våra stamgäster kommer att sakna i restaurangen på dina lediga dagar.

 

Vi söker dig som genom stor nyfikenhet, empati och fokus på våra gäster kan se vad just den gästen behöver för att hela restaurangteamet ska leverera en högre servicenivå än vad aktuella gästen förväntade sig vid besöket på restaurangen.

 

Vi söker dig som både motiveras av att nå snabba resultat på kort sikt och som vill vara med om att dagligen bygga restaurangens servicenivå till allt starkare nivåer. Vi ser våra GEL-medarbetare som medarbetare som både gör våra gäster nöjda i matsalen samtidigt som de är delaktiga i att samtliga medarbetare levererar högsta möjliga servicenivå på alla områden.

 

Vi söker dig som förstår att service är både individuell, där det går ut på att hitta sätt att göra just den aktuella gästen nöjd, men även beroende av fungerande rutiner för att se till att alla gäster alltid får en hög servicenivå.

 

Du behöver ha lätt för att samarbeta med andra men även gilla att ta på dig ledarrollen då du kommer vara ytterst ansvarig för den service som vi i restaurangen ger till våra gäster under dina arbetspass.

 

Vi söker till den här tjänsten helt enkelt dig som brinner lika mycket för Service som vi gör.

 

Om du tror att DU är den vi söker – välkommen att skicka in din ansökan till oss.

 

För eventuella frågor maila dessa till mikael.sandlin@se.mcd.com och döp mailet till "Södertälje GEL".

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Södertälje | Restaurang | Deltidsjobb