Inaktiv platsannons

Platsansvarig till Nordic Wellness Falkenberg och Varberg

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på Nordic Wellness i Falkenberg och Varberg.

Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer!

Att vara platsansvarig på Nordic Wellness

Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål. Du är mittpunkten i denna upplevelse och jobbar alltid för att den ska bli bättre.

Som platsansvarig stiger du in i en arena av ansvar, ditt bästa medel är ledarskapet som ger dig hjälpen du behöver för att säkra succén. Du möts av driftansvar, men det är du van vid, och du vet vad som krävs för att inspirera dina medarbetare.

Dina ansvarsområden är bland annat:

  • Receptionsarbete, försäljning och administration
  • Schemaläggning av personal
  • Rekrytering och bemanning på din klubb
  • Regelbundna personalsamtal

Det är tillsammans med dina medarbetare som klubben kommer att gå som bäst.

Ditt fokus och analytiska förmåga får dig att möta försäljningsmålen och din kreativitet ger dig idéer på hur klubbens standard på service ska bli den bästa. Lokalvård ingår i arbetsuppgifterna och du kommer jobbar din största del av tiden i receptionen under klubbens öppettider. Vilket också betyder att du behövs på kvällar och helger. Du kommer arbeta fyra kvällar i veckan och en helg i månaden.

Ansvaret vilar på dig, men inte exklusivt. Du arbetar tillsammans med din distriktschef, divisionschef och andra platsansvariga. Dessutom har ni hjälp av gemensamma system och stöd för att briljera inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT.

Vad söker vi hos dig?

Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Här letar vi efter dig som kan driva medlemsutvecklingen och klubbens träningsupplevelse mot oslagbara nivåer. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo och tycker det är roligt med förändringar i ditt arbete. Att du kan ta hand om alla som stiger in på klubben är en självklarhet, men det sticker verkligen ut om du kan motivera, leda, och jobba tillsammans med dina medarbetare.

Vi ser gärna att du har körkort så att du kan ta dig mellan klubbarna. Vi tillämpar 6 månader provanställning.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till vår nya Platsansvarig så snart vi hittar dig! Sista ansökningsdag 2019-08-25.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg och Varberg
Län Hallands län
Land Sverige

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falkenberg och Varberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Deltidsjobb