Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör / Entreprenadingenjör i Halmstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Kalkylingenjör / Entreprenadingenjör

Sökes till Halmstad

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och nu söker nu dig som är kalkylingenjör / entreprenadingenjör. Vi på Peab Anläggning Syd växer ständigt och letar efter dig som nu vill arbeta med oss i våra spännande anläggningsprojekt i Halland. 

Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten som Kalkylingenjör/Entreprenadingenjör:

I rollen kommer du arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta i inköp samt till viss del i KMA-frågor. Du finns där för platscheferna i frågor som rör anbud och kalkyl. Övrigt i rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

  • Start: Tillsättning sker snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid tillsvidare
  • Placeringsort: Halmstad minst 2 dgr/v med möjlig placering på annat kontor (tex, Helsingborg, Göteborg, Varberg) resterande dagar

Du rapporterar till Arbetschefen.

Vi ser att du delar våra kärnvärden: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga

Hos oss på Peab finns det god möjlighet till kompetensutveckling och att nätverka. Vi hjälper varandra till framgång och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi erbjuder dig som anställd hos oss friskvårdsbidrag, regelbundna hälsoundersökningar samt rabatterade förmåner, bl.a. boende från Skistar.

Din profil:
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av anbudsförfarandet och arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag. I rollen krävs god kunskap kring ramverket AMA. Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Kanske har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledare roll ute i byggprojekt? För att trivas i rollen har du ett intresse för ekonomiska resultat och administration.
Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper:
Rätt person är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn med ett gott resultat. Som person kan du hantera struktur även under perioder med snäva deadlines. Dina tidigare erfarenheter gör att du kan granska underlag kritiskt. Du kan se rimlighetsbedömningar i tidigt skede samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Din naturliga fallenhet för lagspel och samarbete är ett faktum då du är en nyckelspelare i teamet. Vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-15

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)