Inaktiv platsannons

Leveranskoordinator i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Leveranskoordinator

Sökes till Ängelholm

Som Leveranskoordinator på Peab IT kommer du att se till att IT-Driftenhetens leveranser mot beställarna ute i verksamheten löper på som förväntat. Du kommer att fungera som en brygga mellan beställare och IT och kontinuerligt kvalitetssäkra leveranserna. Detta är en stimulerande roll där du kommer att få insikt i och vara högst delaktig i Peabs affärsutveckling, och säkerställa att förväntningarna i affärerna är möjliga att lösa i kombination med att IT-kraven uppfylls.

Ansvarsområden

  • Agera som en mellanhand, dvs kund och leverantörkontakt, till beställare och leveranser i koncernen
  • Kvalitetssäkra och följa upp leveranserna
  • Säkra kundnöjdhet och teknisk kravuppfyllnad

 

Erfarenhet och bakgrund

Du behöver ha tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter med en stark teknisk bakgrund. Du behöver ha goda kunskaper i Microsoftplattformen och generell IT-drift. Kanske är du idag en teknisk säljare inom IT med längtan efter att få jobba för en stor koncern där du kan ta tillvara och använda dina erfarenheter från tidigare samarbeten. Som person är du ansvarstagande, pedagogisk serviceinriktad samt besitter mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta kundorienterat i ett högt tempo. Du trivs med att inspirera andra, har ett stort engagemang, positiv inställning, är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt. Vidare egenskaper som uppskattas är god problemlösningsförmåga och ett strategiskt långsiktigt tänkande. Vi förutsätter också att du är mycket tekniskt kunnig och nyfiken och tar gärna initiativ till förbättringar. Du bör ha mycket goda kunskaper i det Svenska och Engelska språket, såväl i tal som i skrift.        

Om du tycker att detta verkar spännande, ansök redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort. I den här rekryteringen samarbetar vi med Talentor och om du har frågor du är välkommen att ta kontakt med Thomas Lindquist, . Tjänsten ansöker du om .

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)