Inaktiv platsannons

Fantastiska säsongstjänster i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster med start omgående och som sträcker sig till 6 oktober 2019. Vi  letar därför efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Kanske är du lagspelande parkfoodvärd, en initiativtagande butik- och spelvärd eller en ansvarstagande kassavärd? Brinner du lika mycket för skapa magiska upplevelser som vi gör vill vi träffa dig!

 Nyttig information om våra tjänster

För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år fyllda. Kollektivavtal för samtliga tjänster är Hotell- och restaurangavtalet ovsett tjänst. Du behöver ha grundläggande kunskaper i engelska, både kunna prata samt förstå, för att kunna leverera service i världsklass även till våra internationella gäster. Då parken är öppen fredagar-söndagar under perioden 23 augusti -6 oktober söker vi dig som kan arbeta de flesta helger under den perioden. 

Även om vi stänger vår ordinarie sommarsäsong 7 oktober 2019 förvandlas vår park för en rysmysig Halloween bara några veckor senare för att sedan i slutet av november byta skepnad igen inför magiska Sagojul. Det finns alltså stora möjligheter att förlänga säsongen hos oss ända fram till jul!

Här nedan kan du läsa om våra olika spännande tjänster och vem vi söker:

ATTRAKTIONSVÄRD

Är Du utåtriktad, bjuder på dig själv och har ett stort säkerhetstänk? Kolmården har 10 attraktioner inklusive Safari linbanan och i rollen som attraktionsvärd är ditt uppdrag att ge alla våra gäster en härlig, rolig och trygg åktur! Till denna roll söker vi dig som älskar mötet med gästen och som gärna bjuder lite extra på dig själv för att skapa magiska minnen, samt att du alltid sätter säkerheten främst. Som värd på våra attraktioner arbetar du främst med att manövrera och övervaka våra attraktioner. Du hjälper våra gäster med på- och avstigning samt informerar alla gäster gällande säkerhetsföreskrifter. Som person är du ansvarstagande, noggrann i ditt arbetssätt och du håller alltid rent och snyggt på din attraktion. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med liftar och/eller attraktioner inom liknande branscher. 

BUTIK & SPELVÄRD

Till Kolmårdens butiker och spelenheter söker vi dig som tycker om att arbeta med aktiv och personlig försäljning och skapa roliga spelupplevelser för våra gäster varje dag. Vidare söker vi dig som alltid är positiv, glad och utåtriktad och som med engagemang och intresse vill vara med och bidra till Kolmårdens försäljningsresultat. För att trivas i rollen som Butik och Spelvärd måste du vara flexibel, stresstålig, ansvarstagande och gilla utmaningar. Det dagliga arbetet består till större delen av att hjälpa våra gäster att hitta det just dom söker ur vårt fantastiska sortiment men det innebär också uppackning, exponering och beställningar av varor. Vi har 6 stycken butiker och 3 spelenheter inne parken och du kommer att jobba i de flesta under din säsong hos oss, det innebär att dina dagar kommer se olika ut och du kommer både att jobba ensam i enheterna samt ihop med fler Butik & Spelvärdar. Vi ser gärna att du som söker även har kassavana och tidigare erfarenhet från sälj, spel- och/eller butiksarbete är meriterande. Samtliga tjänster är på deltid där sysselsättningen varierar under säsongen. 

KASSAVÄRD/ENTRÉVÄRD

Som kassavärd/entrévärd är du bland de första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök! Du arbetar antingen som kassavärd i våra biljettkontor eller som entrévärd i våra entréer. För att trivas i dessa roller är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och har god samarbetsförmåga. Här är det också viktigt att ha bred kunskap om parken och dess utbud och vi söker därför dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Tjänsterna är deltidsanställningar. Tjänsten i rollen som entrévärd behöver du ha B-körkort. 

PARKERINGSVÄRD

Som parkeringsvärd är du ofta den första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök! Du arbetar huvudsakligen på våra parkeringar där du hjälper gästerna att hitta parkering, tar betalt och servar våra biljettautomater. Tjänsten kan komma att kombineras med rollen som Parkvårdare. För att trivas som parkeringsvärd är det viktigt att du tycker om att synas och höras, är stresstålig, noggrann och har god samarbetsförmåga. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om parken och dess utbud och vi söker därför dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Samtliga tjänster är deltidsanställningar där sysselsättningsgraden varierar under säsongen då arbetstider samt scheman är anpassade efter verksamhetens öppettider.

PARKFOODVÄRD

Till rollen som parkfoodvärd söker vi dig som brinner lika mycket för god mat, glass och godis som att ge ett grymt gästmöte! Du är en viktig del i att leverera Kolmårdens unika mat- och snacksutbud till alla våra gäster. Som ParkFoodvärd arbetar du i någon eller några av våra kiosker, caféer eller snabbmatsrestauranger. Du arbetar antingen i kök med tillredning av mat eller i kassan där försäljning och gästmöte står i centrum. Stort fokus ligger också på att se till att din enhet alltid ser trivsam ut för såväl gäster som kollegor. Tempot kan stundtals vara mycket högt och vi letar därför efter dig som arbetar effektivt, trivs när det är full fart och är en given lagspelare! För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster är vårt team både i och utanför köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation- för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som är en glädjespridare och som alltid stöttar dina kollegor till 110 %  – du delar helt enkelt vårt synsätt ” Vi hjälper varandra att göra ett bättre jobb” !  För att trivas i rollen tror vi också att du som person är initiativtagande, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Om du har tidigare arbetserfarenhet från restaurang, caféer, service eller annan kassavana är det meriterande. 

PARKVÅRDARE

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse är att parken är skinande ren och som parkvårdare är detta ditt huvudfokus. Arbetsuppgifterna innefattar brickplock och renhållning på restauranger, städning av allmänna toaletter, skräpplock, spolning med högtryckstvätt samt städning av parkens publika läktare och andra publika utrymmen. Även städning av personal- och kontorsutrymmen förekommer. Då du rör dig runt i parken har du också mycket kontakt med våra gäster. Det är ofta till dig som gästerna vänder sig när de har frågor eller behöver hjälp och det är därför viktigt att du är en serviceinriktad och initiativrik problemlösare. Då arbetstempot stundtals är högt är det också viktigt att du är stresstålig. Vidare behöver vi dig som är ansvarsfull och har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där lyft förekommer. Då största delen av arbetet sker utomhus är det en förutsättning att du som söker gillar att vistas utomhus i frisk luft. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort och har du tidigare städerfarenhet är det också meriterande. 

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova.  Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Vi hoppas att just Du vill vara en del av vår magiska värld. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb