Inaktiv platsannons

Underhållsledare el i Pitea

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Underhållsledare el

Vill du jobba i ett spännande och hållbart företag? Är du en tydlig och flexibel ledare som är engagerad och initiativrik och som gillar att jobba med smarta tekniska lösningar? Då kanske du är rätt person för oss på SCA Munksund. Vi söker nu en driven och problemlösande underhållsledare till vår elavdelning.

Din nästa utmaning

Verksamhetsområdet omfattar i huvudsak reparations- och underhållsarbeten av elutrustning inklusive högspänning i hela fabriken. Som underhållsledare har du personalansvar för 16 medarbetare fördelat på dagtid och skift. I arbetsuppgifterna ingår ansvaret för reparation och underhåll inom verksamhetsområdet. Du planerar, leder, följer upp och avrapporterar underhållsinsatser. Arbetet sker i samarbete med produktions- och underhållsorganisationen.

Eftersom mycket av investeringsverksamheten utförs med egen personal har du även en roll i vår projektverksamhet.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara en tydlig och flexibel ledare som är engagerad och initiativrik. Du har en stark vilja att utveckla dig själv och ditt team i strävan mot gemensamma mål.

Du är ansvarsfull och har god förmåga att lösa problem och en fallenhet för att motivera dina medarbetare och skapa ett bra arbetsklimat. Du tycker om att jobba i en miljö som ständigt utvecklas och förändras och du har en utvecklad förmåga att upprätthålla en bra kommunikation såväl internt som externt.

Vi söker dig som har:

• Gedigen El-teknisk utbildning

• Gärna erfarenhet från processindustrin

• Erfarenhet av personalledning

• Goda kunskaper i svenska och engelska och förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Pitea
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)