Inaktiv platsannons

Utvecklingsorienterade avdelningschefer i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Utvecklingsorienterade avdelningschefer

Vi satsar på framtiden- vill du vara med när SCA Ortviken tar nästa steg?Är du en erfaren ledare med vilja och förmåga att med ett säkert arbetssätt leda våra medarbetare och vår verksamhet framåt? Då är du välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

SCA Ortviken är organiserad i två produktionsavdelningar- massabruk och pappersbruk. Vi söker nu två avdelningschefer med produktionsansvar för dessa avdelningar.Som chef leder och utvecklar du avdelningens arbetssätt och medarbetare så att vi med säkerhet som ledstjärna når våra uppsatta mål. Genom TPM, vår metodik för ständiga förbättringar, arbetar vi med utveckling av vår verksamhet med fokus på delaktighet och engagemang i alla led.I chefsansvaret ingår att utveckla, leda och följa upp verksamheten inom miljö/arbetsmiljö, personal, produktion, kvalitet och ekonomi. Tillsammans med underhållsavdelningarna leder du utveckling och underhåll av avdelningens anläggning. Du rapporterar till fabrikschefen.

Vem är du?

Vi söker nyfikna och kraftfulla ledare som är genuint intresserade av människor och affärer. Det betyder att du är en erfaren lagspelare som tillsammans med din personal skapar engagemang som får alla att sträva strukturerat mot verksamhetens mål. Du drivs av goda resultat och hög kvalitét och ditt ledarskap präglas av tydlighet och lyhördhet. Vi sätter säkerheten först på agendan med målet att alla ska komma hem oskadda efter en arbetsdag vilket gör att högsta prioritet är din egen och andras hälsa. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.Din erfarenhet har du fått genom flerårigt arbete i en ledande roll inom process/pappersindustrin- gärna i roller där det varit fokus på ständiga förbättringar. Har du en högskoleexamen är det bra, men vi välkomnar även dig som lärt dig jobbet den långa vägen.

Vad erbjuder vi dig?

SCA Ortviken är en organisation som satsar på framtiden. Du erbjuds ett medarbetarskap i en organisation som fokuserar på säkerhet och utveckling och som tror att engagemang och vår samlade kompetens är det som bygger SCA. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)