Inaktiv platsannons

Konferensbokningsagent, Scandic Linköping, deltid 80%

Om tjänsten

 • Ansök senast: 23 augusti 2019
 • Linköping

Endast 150 meter från Linköpings centralstation ligger Scandic Frimurarehotellet – hotellet där tradition och framtid möts. Beläget strax intill Domkyrkan i en av Linköpings vackraste byggnader ligger vårt moderna och avslappnade hotell med anor från 1912. Hotellet är Östergötlands största och arrangerar allt från möten och bröllop till stora banketter.

Vi som jobbar här är närmare hundra medarbetare och vi har vårt ursprung från ungefär hela världen, precis som våra gäster. Att vi är ett stort hotell och att de tre Scandic hotellen i Linköping har gemensam ledning medför mycket goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare.

På Scandic Frimurarehotellet sitter vår konferensbokningsavdelning som hanterar konferens- & bankettförfrågningar och bokningar för alla tre Scandichotellen i Linköping.

Nu söker vi en konferensbokningsagent – som gillar att kombinera försäljning med service i världsklass!

Som konferensbokningsagent arbetar du på bokningsavdelningen för konferens där du är en del av ett team som arbetar med försäljning av konferenser för våra tre Linköpingshotell samt banketter för Scandic Frimurarehotellet.

Du brinner för att ge kunden bästa möjliga service, och du är ansvarskännande och noggrann. Du ser en styrka i samarbete och att skapa goda relationer, såväl med gäster som med kollegor. Som konferensbokningsagent samarbetar du med alla avdelningar på hotellen för gästens bästa. I arbetsuppgifterna som huvudsakligen är administrativa ingår det att ta emot bokningar via telefon och email, skapa och följa upp offerter och att genomföra visningar. Du ser möjlighet till merförsäljning vid varje bokningstillfälle. Du förväntas också delta i viss uppsökande säljaktivitet och kundarrangemang då och då.

Dina arbetsuppgifter som Sales agent:

 • Driva försäljning och möta kundens efterfrågan
 • Ge kunder ett positivt bemötande och god service
 • Ta emot bokningar och göra offerter
 • Vara insatt i priser, avtal och strategier
 • Genomföra visningar
 • Delta i uppsökande säljaktiviteter samt kundarrangemang

Som konferensbokningsagent för Scandic Linköping har du god förmåga att kunna hantera situationer i ett högt arbetstempo och samtidigt prioritera rätt saker. Vi vill att du är intresserad av trender och hänger med på vad som händer runt omkring samt att din kommunikativa förmåga är på topp.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Goda datakunskaper, gärna i bokningssystemet Opera eller annat hotellbokningssystem
 • Erfarenhet av sälj och/eller F&B-verksamhet

Information om tjänsten:

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandici Linköping!

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Östergötlands län | Turism | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis