Inaktiv platsannons

Inför hösten 2019 söker vi receptionister till Upper House i Göteborg

Om tjänsten

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett 5-stjärnigt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. För fjärde gången rankades Upper House i januari 2018 som nummer 1 i Sverige på Tripadvisor.
Upper House är en del av Gothia Towers.

Upper House har 53 hotellrum, med en egen lobby på 25:e våningen, en restaurang med en stjärna i guide Michelin samt ett spa som blev utnämnt till Sveriges bästa spaupplevelse 2018. Vi erbjuder en upplevelse för alla sinnen.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist på hotellet kommer du att ha mycket varierande arbetsuppgifter- allt från att möta våra gäster vid ankomst, boka och rekommendera aktiviteter till att servera en välkomstdrink. I receptionen är du del av ett team där ett gott samarbete förespråkas.

Arbetet förutsätter att du är bekväm med att leverera femstjärnig service samt ansvara för att våra gäster har det bra från det att de checkar in till dess att de lämnar hotellet. Som receptionist på Upper House är du också en del av vår Concierge verksamhet. Arbetet innebär dagligt receptionsarbete såsom in- och utcheckning samt merförsäljning. Till arbetsuppgifterna ingår även att kvalitetssäkra att standard och koncept följs. Du har löpande kontakt och samarbete med flera avdelningar i huset såsom Housekeeping och vår Restaurang.

Vi erbjuder anställningar med varierande sysselsättningsgrad om allt från 20-80% och även möjlighet att arbeta extra vid behov.

Kvalifikationer och Personlighet

Vi söker dig som är engagerad och positiv, är initiativrik samt tar ansvar. Du är medveten om, och bekväm i, att din roll är en viktig del i gästens upplevelse. Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete ifrån femstjärniga hotell, kryssningsfartyg eller liknande ses detta som meriterande. Du presterar alltid ditt bästa och har en förmåga att överträffa gästernas förväntningar.

Service är en genuin egenskap hos dig och du vill vara med och bedriva ett ”värdskap i världsklass”. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi ser att du talar svenska och engelska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ytterligare språk samt tidigare erfarenhet från vårt bokningssystem Opera är ett plus.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan om du är intresserad. Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Frågor om tjänsten

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb