Event och Catering är en bred organisation som ansvarar för hotellets frukost, caféer på mässor, konferensluncher- och middagar, stora och små banketter samt julbord och showrestaurangen The Theatre. Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!
Vi söker nu vikarierande Souschef till vår festvåning Imagine. Tjänsten sträcker sig från och med augusti 2019 till och med januari 2020 med möjlighet till förlängning.
Beskrivning av rollen
Som Souschef på Imagine är du ett stöd till Köksmästaren. Du är en central del i den dagliga verksamheten och är ansvarig då Köksmästaren inte är på plats. Tjänsten är 100% operativ i driften och administrativa uppgifter kan förekomma. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.Tjänsten är ett vikariat på 100%. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor.
Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av likande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både lunch, bankett, bufféverksamhet och julbord. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare.
Frågor om tjänsten
Frågor om tjänsten
25-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!