Inaktiv platsannons

Spa Manager- vikariat i Göteborg

Om tjänsten

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett 5-stjärnigt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. För fjärde gången rankades Upper House i januari 2018 som nummer 1 i Sverige på Tripadvisor.
Upper House är en del av Gothia Towers.


Upper House Spa är ett exklusivt spa som erbjuder allt från hamam, yoga, varma stenar, bastur och gym till lyxiga behandlingar. Och pooler förstås. Bland annat en utomhus. På nittonde våningen. Med glasgolv.

Har du en fantastisk fingertoppskänsla när det gäller service? En unik förmåga att engagera och motivera människor? Vill du arbeta i en internationell miljö på ett av Sveriges finaste spa? Vår nuvarande Spa Manager kommer gå på föräldraledighet, varför vi söker en vikarie för hennes position under tiden som hon är borta.  

I rollen kommer du bli en del av ett engagerat gäng som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Varje dag. Året om. 

Rollen 

I rollen som Spa Manager har du det övergripande ansvaret för vår spaanläggning – koncept, resultat, produktutbud, behandlingar personal och gruppträningar. Att säkerställa att våra gäster får ett personligt bemötande och upplever att vi överträffar deras högt ställda förväntningar är ett av dina viktigaste uppdrag. 

Du planerar och leder den operativa driften och arbetar aktivt med målsättning, uppföljning och coaching inom merförsäljning och gästbemötande, både på grupp- och individnivå. Du har löpande kontakt och ett nära samarbete med flera avdelningar inom företaget, såsom revenue, marknad och in-house sales. Även rekrytering, introduktion av nyanställda och schemaläggning är arbetsuppgifter som ingår i rollen.  Du har personalansvar för 15 medarbetare och rapporterar till Director of Front Office & Spa. 

Vem vi söker  

Vi söker dig som brinner för service och som älskar hotell och spa. Du är genuint intresserad av den totala spaupplevelsen och har flerårig erfarenhet från spabranschen, varav minst ett par år i en ledande roll med personalansvar. 

Du har en unik förmåga att kombinera målmedvetenhet och driv med ett ödmjukt och inspirerande ledarskap och brinner för att utveckla verksamheter och individer. Ditt arbetssätt karaktäriseras av proaktivitet och struktur, samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad när det behövs. Du är trygg i ledarrollen och är duktig på att skapa en ”vi-känsla” och få ditt team att utvecklas och leverera på topp. 

Du är en mycket god kommunikatör och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor, gäster och kunder. Erfarenhet från att arbeta med och i flera olika system är viktigt. Likaså att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Ytterligare språk ses som meriterande. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 1 år, eller längst tom ordinarie person är åter i tjänst. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Vill du vara med och skapa den mest attraktiva arbetsplatsen i Europa som lockar miljontals besökare? Från hjärtat av Göteborg erbjuder vi allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. 

Frågor om tjänsten och ansökan 

Vid frågor tjänsten vänligen kontakta Lisette Norberg, Director of Front Office & Spa, 031-708 8218 eller lisette.norberg@gothiatowers.com. 

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti.

                                           

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)