Inaktiv platsannons

Gyminstruktör sökes till Actic Hagabadet i Örebro

Om tjänsten

Actic är en ledande friskvårdskedja. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.  Läs gärna mer på www.actic.se

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en del i driften av anläggningen. Det kan innefatta städ av lokaler, underhåll av maskiner, marknadsföring på sociala medier  eller att göra företagsbesök av olika slag. 

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar med personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar eller att hålla i gruppträningspass. För detta använder vi nya moderna digitala verktyg så som iPads och mjukvaror på dator. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning av medlemskap via telefon, företagsbesök eller möten med potentiella medlemmar som besöker anläggningen.

Instruktören tar också ett stort ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, strukturerad och nyfiken på att lära sig nytt.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Deltidsjobb