Inaktiv platsannons

Servicechef utrustningsverkstad Staffanstorp

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Swecon
Sista ansökningsdag: 2019-09-08
Plats: Staffanstorp

Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Staffanstorp som servicechef till utrustningsverkstad!

Rollen som servicechef innebär att leda och utveckla vår utrustningsverkstad som utrustar nya maskiner i regionen. Dina främsta arbetsuppgifter är bl a att leda och fördela det dagliga arbetet, säkerställa att maskinerna utrustas i rätt tid och till rätt kvalité, hantera administration, rekrytering, lönesättning, effektivisera processen så att vi når våra uppsatta mål. Du har resultatansvar för avdelningen och rapporterar till utrustningschefen.

Vi söker dig som:

  • Är drivande, positiv och ödmjuk
  • Är bra på att kommunicera och har ett coachande förhållningssätt för att motivera medarbetarna och utveckla verksamheten
  • Förstår vikten av att bygga upp ett team för att främja ett gott samarbete
  • Har en vilja att dagligen effektivisera och förbättra arbetssätt och rutiner och har förmågan att tänka nytt och annorlunda

För att kvalificera dig till denna tjänst ska du ha erfarenhet av arbete i teknisk miljö. Du ska ha erfarenhet av att vara ledare och att ha haft personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med maskiner, anläggningsmaskiner, lastbilar, truckar eller personbilar. Det är även meriterat om du har erfarenhet av lean production.

Flerårig teknisk utbildning från fordons- eller verkstadsteknisk linje från gymnasium eller motsvarande är önskvärd. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 8 september. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Staffanstorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Staffanstorp | Lantbruk | Deltidsjobb