Inaktiv platsannons

Trädgårdsarbetare i Järfälla

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Trädgårdsarbetare

Sökes till Järfälla

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi en självgående trädgårdsarbetare med stort intresse för utemiljöer till vårt kontrakt i Järfälla.

Om tjänsten

Som trädgårdsarbetare hos oss kommer du bland annat att arbeta med skötsel av planteringar och parker, gräsklippning, beskärning av buskar och träd samt nyanläggning av parker. Vintertid ingår även snöröjning och viss
renhållning kan förekomma. Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från vår trevliga etablering i Spånga.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från park- och trädgårdsarbete. Du har en gymnasial eller annan trädgårdsutbildning, alternativt att du förvärvat kompetens inom trädgård som vi bedömer likvärdigt på annat sätt.

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Vi tror att du är intresserad av att lära nytt och har ett stort intresse för utemiljöer.

I tjänsten ingår beredskap. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-13

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Järfälla
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järfälla | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)