Inaktiv platsannons

Underhållssamordnare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Underhållssamordnare

Har du en teknisk bakgrund och vill jobba på Sveriges modernaste renseri och vattenrening? Vill du ta klivet mot en arbetsledande roll med mycket sociala kontakter – då kanske detta är din nya utmaning! Till Östrands massafabrik söker vi nu en underhållssamordnare. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som underhållssamordnare hos oss ansvarar du för arbetsledning och planering av underhållsjobb inom avdelningen. I första hand är det mekaniska underhållsjobb men beroende på din erfarenhet kan det variera inom fler områden. Du skall på bästa sätt planera att de inkomna arbetsorderna utförs, både med hänsyn till tid och resurser. Planeringen sker i nära samarbete med driften och våra planerare inom vår centrala underhållsorganisation.


En annan viktig del i rollen innebär att du säkerställer att vårt underhållssystem, IFS, används på rätt sätt, att reservdelshållningen optimeras samt att inköp genomförs. Du medverkar också vid budgetförslag, uppföljning och styrning.
För oss är det en självklarhet att du sätter säkerheten främst och är drivande inom skyddsarbeten inom ditt ansvarsområde.


Tjänsten är placerad på Östrands massafabrik vid avdelningen Renseri och Vattenrening.


SCA Östrand har nyligen investerat nästan 8 miljarder i syfte att öka sin produktionskapacitet från 430 000 ton sulfatmassa till 900 000 ton sulfatmassa. I och med denna investering får vår massafabrik den största produktionslinjen för blekt barrsulfatmassa i världen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning, gärna med en kompletterande eftergymnasial utbildning. Utöver detta vill vi att du har en god planeringsförmåga samt ett systematiskt arbetssätt.


För att lyckas i denna roll tror vi att du trivs med arbetsledning och gillar att samarbeta med andra.


Som person har du en drivkraft att hela tiden vilja utvecklas, både i din yrkeskompetens och som person. Du bidrar med din energi samt med din förmåga att prestigelöst dela med dig av kunskaper och erfarenheter.


Då allt arbete sker i nära samverkan med drift- och övriga underhållsorganisationen samt övriga kontakter utanför företaget tror vi att du har lätt för och gillar att kommunicera med andra.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad kan vi erbjuda dig?

I den här rollen ges du möjlighet till såväl teknisk som personlig utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)