Inaktiv platsannons

Kundtjänsthandläggare Förarprov i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kundtjänsthandläggare Förarprov. Vi vill ha din ansökan senast den 1 september.

Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper. Vårt mål är trafiksäkra, riskmedvetna och miljömedvetna förare i vägtransportsystemet. På Förarprov möter vi ett stort antal kunder varje dag. Vi ser olikheter hos både medarbetare och kunder som en styrka och hos oss är utveckling en självklarhet. Förarprov är en enhet i Trafikverket och har cirka 500 medarbetare i hela landet fördelade på ett 30-tal orter.

Arbetsuppgifter

Trafikverket Förarprov i Stockholm city söker nu flera kundtjänsthandläggare som kommer att förstärka vårt team under perioden september 2019 - januari 2020.

I rollen som kundtjänsthandläggare kommer du att vara Förarprovs ansikte utåt i mötet med våra kunder. Du arbetar med att ge kvalificerad information, vägledning och rådgivning  gällande kunskaps-, kör- och yrkestrafikprov. Huvudsakligen bemannar du den nationella kundtjänsten via telefon, men det kan även förekomma tillfällen när du behöver hjälpa till i receptionen, t ex vid fotografering för körkort och/ eller vid frågor rörande bestämmelser om förarprov mm.

Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta mot kontorets mål. Arbetstempot är bitvis högt, men kundtjänstens mål förblir desamma. Därför har just du en viktig roll i arbetet med vårt kundlöfte. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna, få tydlig information och få de bästa förutsättningarna inför sitt förarprov. För att kunna leva upp till kundlöftet har vi definierat två viktiga delar av arbetet på Förarprov: bemötande och tydlig information.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har gymnasieutbildning eller annan utbildning som vi tillsammans med erfarenhet bedömer som likvärdig
  • har erfarenhet av arbete i kundtjänst eller reception, alternativt annat arbete som inneburit kundkontakter med vägledning och rådgivning via telefon
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Det är meriterande om du

  • har körkort för personbil.

För att trivas i den här rollen behöver du ha ett starkt kundfokus, god samarbetsförmåga och vara flexibel. Du är kommunikativ och kan förmedla ditt budskap på ett tydligt och respektfullt sätt. Eftersom du kommer också att vara vårt ansikte utåt är det viktigt för oss att du har ett bemötande som präglas av respekt, förståelse och närvaro. Du är stresstålig, noggrann och har förmåga att självständigt kunna ta beslut inom ditt ansvarsområde.

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja din anställning under första hälften av september 2019.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. I den här rekryteringen kommer vi även att använda oss av urvalstester. 

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov. 

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-01

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej