Inaktiv platsannons

Specialistsäljare Robotic Process Automation (RPA) i Stockholm

Om tjänsten

Atea Innovation är ett nationellt satsningsområde som formerats med fokus på att skapa värde för våra kunder genom att nyttja ny spännande teknik såsom IoT, Business Intelligence, AI/Automation och VR/AR. Då efterfrågan inom dessa områden växer explosionsartat behöver vi kontinuerligt förstärka vårt team med vassa kompetenser. Vi söker därför nya kollegor som likt oss inte nöjer sig med det vanliga utan vill mer.

 

Specialistsäljarrollen hos Atea Innovation

 

RPA är det snabbast växande segmentet på den globala mjukvarumarknaden för företag. Atea har framgångsrikt etablerat sig på den nordiska marknaden och vi ser att allt fler av våra kunder vill automatisera sina administrativa processer. Atea har med sina 36 kontor en unik lokal förankring där närheten till våra kunder gör det möjligt att kontinuerligt stötta dem i deras digitaliseringsresa. Vi söker nu dig som är välbekant med RPA-området och som genom konsultativ försäljning kan stötta våra kunder på deras automatiseringsresa. Du kommer att jobba i nära samarbete med våra lokala konsulter och våra kundansvariga säljare. Din hemmabas är troligtvis Stockholm men arbetsfältet hela Sverige. Din expertis nyttjas för att stötta vid RPA-affärer och publika upphandlingar. Atea Innovation kan erbjuda dig en spännande arbetsplats med högt tempo och som präglas av medarbetare som brinner för att utveckla morgondagens it-lösningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

 

Se filmen Atea Innovation, https://www.youtube.com/watch?v=cyzkC0jwK3g

 

Vårt erbjudande till dig

 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap är helt naturligt. Om Du är redo för nya utmaningar, låt oss träffas och se om vi passar för varandra. Din roll i laget är viktig för Ateas fortsatta utveckling.

 

Se filmen från Ateas Landslagsläger, https://www.youtube.com/watch?v=Dm7PSfXbKFc&t=52s

 

 

Välkommen att ansöka till Atea Innovation!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Schumacher, Business Executive IoT & Data Analytics, via richard.schumacher@atea.se alternativt telefonnummer 073-8622551. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

 


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)