Inaktiv platsannons

Marknadsprojektledare i Stockholm

Om tjänsten

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget
Ateas centrala marknadsavdelning består av Voister (nyhetskanal med relevanta it-nyheter för branschen), Event (branschens bästa fysiska mötesplatser) och Kom (som kommunicerar och positionerar bolaget som Sveriges ledande leverantör av it-infrastruktur med kunden i fokus). Ateas externa kommunikation sker via flera kanaler exempelvis atea.se, sociala medier, digital kommunikation, annonsering, våra digitala skärmar och landslagsblogg.

Eventprojektledare i landslagsklass
Nu söker vi dig som vill förstärka vårt lag inom Event. Tjänsten är ett föräldravikariat fram till juni 2021. Event skapar marknadens bästa mötesplatser och vi förvaltar ett enormt värde och en tradition i ASF-forum, Bootcamp, IT-arena, m.fl. Våra projekt består främst av följande moment/faser: kreativ utveckling och uppstart, planering – tidsplan, resursåtgång, budgetering, införsäljning, innehållsarbete, logistik som följs av genomförande och slutligen uppföljning.

För att lyckas är du:

  • Driven och självgående i kombination med stor samarbetsförmåga i ett team
  • Stresstålig, flexibel

Meriterande egenskaper inkluderar:

  • Högskoleutbildning med inriktning Företagsekonomi/Marknadsföring eller liknande kvalificerad utbildning
  • Några års dokumenterad erfarenhet av projektledning event med budgetansvar

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Ateas kultur präglas av starka värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)