Inaktiv platsannons

Skiduthyrare och butikspersonal Vintersäsong 19/20 - Sälen

Om tjänsten

Säsongsjobba i Sälen med INTERSPORT!

INTERSPORT Sälen söker nu nya sportälskare som brinner för Service! Vi söker glada skiduthyrare (inkl verkstadsarbete) och butikssäljare som vill ha en säsongsanställning på en av Sveriges finaste skidorter. Ett ypperligt tillfälle för dig som på ett enkelt sätt vill kombinera jobb och en aktiv fritid.

På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Tillsammans skapar vi köpupplevelser i världsklass och inspirerar till ett hållbarare liv!

Det här innebär rollerna

Butikssäljare
- Du jobbar aktivt på butiksgolvet med den dagliga försäljningen av hela vårt sortiment.
- Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt och vi ställer höga krav på aktivitetsnivå samt försäljningsresultat.
- Du ansvarar för att butiken ser välorganiserad och attraktiv ut.
- Som säljare jobbar du med personlig försäljning där ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.
- Ditt jobb är att se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kund.
- Som säljare kan du bli tilldelad att arbeta mer fokuserat på antingen vårt textila eller hårda sortiment utifrån din kompetens och erfarenhet.


Skiduthyrare
- Guida våra kunder med rätt utrustning.
- Montera, ta ut spann och valla längdskidor.
- Serva och underhålla skidor och snowboard.
- Det kan komma att bli en uppdelning mellan skiduthyrning och verkstadsarbete utifrån sökandes erfarenhet och kompetens.

Vad vi förväntar oss av dig

INTERSPORT andas sport och utmaningar, därför ser vi det som självklart att du gör detsamma. Det viktigaste är att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och kundservice i kombination med inre drivkraft och en vilja att fortsätta utvecklas. 

Meriterande är om du har några års erfarenhet från försäljning i butik. gärna från arbete i sportbutik. Om du ska arbeta med verkstadarbete ser vi att du har erfarenhet av underhåll, service, vallning, montering och att kunna ta ut spann på längdskidor. Vi ser även att du själv utövar någon form av sport och lever ett aktivt liv, gärna med koppling till det sortiment
du ska arbeta med.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, som är bra på att ta initiativ och som tycker om utmaningar. Du älskar kundmötet, lyfts av att tillhöra ett team som vill framåt samt uppmuntrar och lyfter dina kollegor. Du är ett föredöme i arbetet, skapar förtroende och bidrar till ett öppet arbetsklimat där människor inspireras och vågar utmana. På INTERSPORT är personliga egenskaper och rätt inställning mint lika viktigt som erfarenhet och kunskap.

Vi erbjuder
30-40 timmar/vecka med start i början av December 2019 fram till mitten av April 2020.


Välkommen med din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna löpande.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sälen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sälen | Detaljhandel | Deltidsjobb