Inaktiv platsannons

Kundtjänst-medarbetere, förstärkning av vårt team! i Kista

Om tjänsten

Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare till vår Facility Management avdelning i Kista! Fokus i rollen handlar om att hjälpa våra kunder och kollegor med alla typer av frågor om våra produkter och tjänster inom Facility Management. 

 

Vad ingår i rollen som Kundtjänstmedarbetare?

 

I rollen som kundtjänstmedarbetare jobbar du med att vara behjälplig mot våra kunder, leverantörer och kollegor. Detta genom att ta emot inkommande samtal, mejl samt chattmeddelande och hantera förfrågan eller ärendet. Våra kunder och kollegor kontaktar oss för att få hjälp med tex. guidning i webportalen, fakturafrågor, leveranser och orderhantering.

 

Vi ser gärna att du har:

 

Erfarenhet inom kundservice

 

Har ett sinne för ordning och hög servicekänsla

 

Är det här du?

 

Som person är du driven och kan ta ett stort eget ansvar samtidigt som du trivs i att arbeta i en social miljö med många kontakter. Du gillar även att vara med och påverka ditt och vårt arbetssätt för att kunna leverera support i världsklass till våra kunder. 

Du är en lyhörd person som lätt förstår andra människor. Du är även en person som bidrar med glädje och energi till din omgivning och ser möjligheter och lösningar istället för problem.

 

Vem är jag som ledare?

 

Jag heter Sara Bengtsson och driver kundsupporten på Facility Management. Jag brinner för utveckling och att få andra att leverera och växa som personer. Jag anser att det är viktigt att mina medarbetare är nöjda med sin vardag och känner att det har möjlighet att påverka. Jag är en utåtriktad och kundfokuserad person som gillar att ha roligt på jobbet. Viktigt i mitt ledarskap är engagemang och eget ansvar. 

 

Vad erbjuder vi?

 

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Hos oss så kommer du få vara med och bidra till vår framgångsresa inom Facility Management. 

Här jobbar vi efter våra starka värderingar True Commitment, Great Together, Always Improve.

 

Office Management ägs av Nalka Invest och omsätter 1320 MSEK. Tack vare våra 8000 kunder och 450 medarbetare är vi en stark aktör på den nordiska marknaden.

 

 

Låter det som det skulle passa dig?

Så – vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi kommer träffa kandidater löpande. Har du några frågor om rollen eller Office Management, tveka inte att höra av dig till mig sara.bengtsson@officemanagement.se. 

 

Välkommen med din ansökan!

 

Jobbar du redan på Office Management?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)