Inaktiv platsannons

Platschef i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Göteborg

Vill du bli en viktig del av spektakulära Platinan?

I Göteborg bygger vi bland annat Platinan – ett spektakulärt kontorshus och hotell mitt i centrala Göteborg med nya Götaälvbron som närmsta granne. Vi behöver bli fler och söker nu ytterligare en erfaren platschef till vårt projekt Platinan.

Om tjänsten
Då Platinan är ett av landets just nu största pågående projekt så är produktionen uppdelad i flera block. Det innebär att du kommer ansvara för en del, ett sådant block, av hela Platinans produktion. Som platschef ingår du i en av våra arbetschefsgrupper inom region bygg väst och dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar kommer innebära:

  • Produktionsplanering
        - Ansvar för att fastställda ramar avseende ekonomi, leveranstid, personal, arbetsmiljö (KMA) och säkerhet uppnås.
  • Uppgiftsfördelning
  • Leda och säkra KMA-arbetet.
  • Beredning
  • Projektinköp
  • Leverantörs- och UE-samordning

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter innefattar även attest av löner och fakturor, leda projektrelaterade möten delta på byggmöten samt medarbetarutveckling. Du kommer som Plats-/Blockchef ingå i projektets ledningsgrupp med stora möjligheter att påverka projektet som helhet.

Vi söker dig som
Har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som arbetsgivaren anser vara likvärdiga. Vi ser att du har mellan 3-5 års erfarenhet av en platschefsroll eller motsvarande befattning där du arbetat med personalledning av olika roller. I den här rollen, på Platinan, är det primära att kunna vara strategisk och ha en god förståelse för löpande projektekonomi, prognosarbetet och entreprenadjuridiken.

För dig är det naturligt att leda det operativa byggandet genom dina arbetsledare och entreprenadingenjörer.

Vi ser gärna att du har god förståelse för:

  • Projektekonomi
  • Prognosarbete
  • Entreprenadjuridik och Kontraktsadministration
  • Kalkylarbete

Som person är du både relationsbyggande, tydlig och resultatdriven. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör att vi söker dig som är en trygg och stabil ledare och förebild. Andra förutsättningar för tjänsten är att du har goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Bas- till goda kunskaper i Engelska underlättar ditt arbete då befattningen innebär kontakt med utländska leverantörer.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Arbetschef Mats Landin - mail: . Vid frågor angående rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-administratör Filip Möller - mail: .

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-11

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)