Inaktiv platsannons

Gatudriftarbetare i Sollentuna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Gatudriftarbetare

Sökes till Sollentuna

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi flera gatudriftsarbetare till vårt projekt i Sollentuna där vi sköter drift och underhåll av gatumark och torg. Hos oss är du en viktig tillgång och tillsammans med dina kollegor är du avgörande för att vi ska nå ett bra resultat, göra ett bra jobb och ha en bra och säker arbetsmiljö. 

Om tjänsten

Som gatudriftsarbetare i vår grupp kommer du att arbeta med ronderingar av gator och torg, rapporteringar av fel och brister samt åtgärder av dessa, och även mindre anläggningsarbeten. Det ingår även beredskap i tjänsten.

Vem är du?

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss är det viktigt att du är självgående samtidigt som du är duktig på att samarbeta med kollegor. Du är en social och driven person som tar ansvar för ditt arbete.

Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet av liknande uppdrag, samt Arbete på väg Nivå 2. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska bra i både tal och skrift. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-10-29

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollentuna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)