Inaktiv platsannons

Utvecklande processingenjör i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Processingenjör

Vill du vara med och utveckla oss? I den här rollen får du arbeta med utveckling av produktionseffektivitet, kvalitet, kostnader och arbetsmiljö. Nu söker vi en processingenjör till ett av världens största pappersbruk. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som processingenjör hos oss har du ett processtekniskt ansvar inom ditt område. Detta innebär bland annat att arbeta med analys och avhjälpande av brister i produktionsprocessen samt att aktivt medverka till utvecklingsarbetet gällande produktionseffektivitet, kvalitet, kostnader och arbetsmiljö.


Inom avdelningen deltar du i dagliga möten, jobbar med processavvikelser tillsammans med operatörerna samt driver analys- och förbättringsmöten tillsammans med övriga processingenjörer. Du deltar i arbetsmiljöarbetet på avdelningen där vi tillsammans jobbar för en säker och hälsosam arbetsmiljö. Du ansvarar också för att hålla i arbetsområdesträffar för ditt arbetsområde. Utöver detta kommer du att arbeta med kompetensutveckling och processkunnande för personalen genom utbildning och driftsinstruktioner.


Tjänsten är placerad vid en av våra papperslinjer på Ortviken. SCA Ortviken i Sundsvall är ett av världens största tryckpappersbruk i ständig utveckling. Vi erbjuder högkvalitativa bestrukna och obestrukna produkter producerade på färsk gran från Norrlands skogar.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom relevant område. Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete inom pappers- och massaindustrin samt har kunskap inom papperstillverkning. Du uttrycker dig flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Som person tror vi att du är bra på att ta egna initiativ och att samarbeta tillsammans med andra. Vi tror också att du är drivande, resultatinriktad samt är bra på att knyta kontakter och därmed skapa förtroende. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du har en god analytisk förmåga och kan fördjupa dig i och felsöka störningar i processen samt se åtgärder som behövs i både kort och långt perspektiv. Utöver detta tror vi att du har en positiv inställning och ett strukturerat arbetssätt.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

I den här rollen ges du möjlighet till såväl teknisk som personlig utveckling. Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)