Inaktiv platsannons

Nätverkskonsult i Uppsala

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som är erfaren konsult inom nätverk. Vi är idag ett mindre team som är specialister inom vårt område. Våra uppdrag/projekt varierar i längd och komplexitet och ofta tar vi en rådgörande roll hos våra trevliga kunder. Vi letar nu efter ytterligare en kollega till gruppen som brinner för nätverk och kommunikation samt för att bygga Sverige med it. Vi är medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea

Din roll i laget 

I rollen som nätverkskonsult på Atea ansvarar du för att hjälpa våra kunder i deras it-miljö med installation, uppgradering, migrering, felsökning, optimering och förvaltning. Du blir inblandad i diskussioner om hur it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Du och/eller teamet tar fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbetar med den tekniska implementationen.  

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som nätverksspecialist är:  
  • Att stötta våra kunder i Uppsala med omnejd 
  • Tillsammans med våra kundteam vidareutveckla våra kunder 
  • Fortsätta bygga en rolig arbetsplats på Ateas Uppsalakontor  
Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som nätverksspecialist bör du ha följande kompetens: 
  • Djup kompetens inom TCP/IP, switching, routing och WLAN. 
  • Kunskap & erfarenhet av att arbeta med installation, konfiguration, administration och felsökning av nätverk och kommunikation. 
  • Erfarenhet av designarbete av nätverk   
  • Erfarenhet av nätverkssäkerhet (brandväggar, 802.1x, Threat Detection m.m.)   

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)