Inaktiv platsannons

Butikssäljare Frukt & Grönt Coop Sisjön i Askim Askim

Om tjänsten

Vi söker dig som är driven, positiv, brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en levande avdelning som ständigt överträffar våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Som säljare på vår frukt- & gröntavdelning kommer du arbeta för att kunden ska mötas av en välfylld, välplanerad och fräsch avdelning alla dagar i veckan. En förutsättning för detta är att du är noggrann, samtidigt som du trivs i ett högt arbetstempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Erfarenhet inom området är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/vecka med möjlighet till fler timmar, tillträde omgående eller enligt ö.k. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb