Inaktiv platsannons

Ansvarig Frys Coop Östervåla i Östervåla Östervåla

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett stort intresse för mat och en servicekänsla utöver det vanliga samt älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel, driven och är en lagspelare av rang. Vidare är du en positiv person som bridrar till ett glatt och härligt arbetsklimat.

I din roll som frysvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och välfylld avdelning alla dagar i veckan. Vi vill att du som söker har erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. Du kommer även få stötta upp butikens övriga arbete samt ha kassatjänst.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn. Du kommer arbeta mot ekonomiska mål och vi värdesätter att du är en person som ser möjligheter istället för hinder. Meriterande om du har erfarenhet av butiksarbete med ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 tim/veckan med möjlighet till fler timmar tillträde enligt ök. Arbetstider på kvällar och helger förekommer och 6 månaders provanställning tillämpas.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östervåla Östervåla
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb