Inaktiv platsannons

Kundansvarig till Nordeas företagskontor i södra Skåne i Malmö

Första halvåret av 2019 sammanfattas: ökad tillväxt, ... marknadsandelar och nöjdare kunder för företagsaffären inom... affärsområde Business Banking. Vi bygger nu vidare på den... affärsaktiviteten och flyttar fram vår...

Om tjänsten

Första halvåret av 2019 sammanfattas: ökad tillväxt, ökade marknadsandelar och nöjdare kunder för företagsaffären inom Nordeas affärsområde Business Banking. Vi bygger nu vidare på den starka affärsaktiviteten och flyttar fram vår position genom att söka nya kundansvariga till Nordeas företagskontor i södra Skåne.

Världen vi lever i är i konstant förändring. Men oavsett vad framtiden för med sig så börjar allt med våra kunder. Därför behöver vi dig. Du kommer att arbeta i ett team av engagerade kollegor i en spännande miljö. Tillsammans hjälper vi till att uppfylla våra kunders behov, som förändras hela tiden.

För oss är det viktigt att vara nyfikna och innovativa för att hela tiden kunna erbjuda våra kunder   bättre service ­- var och när som helst. Du kommer därför att få många möjligheter att lära dig nya saker, växa och bygga en karriär hos oss. Vill du hjälpa oss bli ledande i att erbjuda positiva kundupplevelser?

Om tjänsten

Du blir en del av kontoret i södra Skåne som arbetar med regionens medelstora, ägarledda bolag och kommer att ansvara för att vårda, utveckla och utöka en egen kundstock. Detta gör du genom att vara en relevant affärspartner för såväl befintliga som framtida kunder. Du förväntas få affärsvolymerna att växa, du deltar aktivt i externa professionella nätverk och du samarbetar med kollegor i hela banken.

Tjänsten är placerad på Nordeas regionkontor i Malmö.

Din profil

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det är de fyra värderingar som guidar oss alla i att vara som bäst. Vi tror att du gillar att lära dig nya saker och ser fram emot att bidra med dina idéer. Du är pålitlig, ger andra spelrum och säger vad du tycker – även när det tar emot.

Din profil och bakgrund:

  • Du har ett starkt intresse för affärer och har goda kunskaper och erfarenheter inom bank och försäljning
  • Du trivs med att arbeta målstyrt, är strukturerad och utåtriktad, och har en utpräglad förmåga att skapa goda kontakter såväl internt som externt
  • Du drivs av att generera nya affärer, du har en utpräglad initiativförmåga och en genuin vilja att utveckla dig själv

Vår strävan att vara en aktiv partner till våra kunder innebär att din relation till företaget och dess nyckelpersoner är helt avgörande. Det är meriterande om du har akademisk utbildning och Swedsec-licens.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)