Inaktiv platsannons

Butikssäljare till OKQ8 Strängnäs

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift.

Just nu söker vi en ny stjärna till OKQ8 Strängnäs. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 06.00-22.00 och helger mellan klockan 08.00-22.00.

Vi söker
Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande tjänster. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder
OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på en av våra stationer ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som butikssäljare arbetar du skifttjänstgöring. Denna tjänst är en behovsanställning.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Som en del av vår rekryteringsprocess kan du få komma att få göra ett servicestest som är anpassat för tjänsten.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Om oss
OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Strängnäs
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Strängnäs | Detaljhandel | Deltidsjobb