Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent i Förslöv

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Ekonomiassistent

Sökes till Förslöv

Söker du en tjänst som ekonomiassistent med stort administrativt ansvar? Förstår du vikten av ordning och reda och är känd för din fingertoppkänsla? Då är du helt rätt person för oss! Som ekonomiassistent inom koncernens funktion för finansredovisning kommer du ha ett stort administrativt ansvar med inriktning fullmaktshantering samt på garantier/säkerheter. Tjänsten är placerad på Peabs huvudkontor i Förslöv och du kommer ingå i en grupp på 4 personer och rapportera till Gruppchefen för finansredovisning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • administrera fullmakter, ibland skriva dem men framförallt få dem påskrivna av firmatecknare
  • administrera säkerheter och garantier enligt avtal. Begära in förfallna säkerheter genom att kontakta kunder och bevaka att dessa kommer in. Även ha kontakt med såväl produktion som banker.
  • utveckla system och rutiner inom administrationen
  • rapportering av utestående garantier
  • behjälplig vid fakturering
  • behjälplig vid administration av bankkonton och banktransaktioner
  • behjälplig vid bokföring och redovisning

Din profil

Du som söker har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomiarbete och trivs med ett arbete som omfattar mycket administration. Vidare är du en van användare av Excel samt uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har jobbat på bank tidigare.

I ditt arbete är du noggrann, ansvarstagande och självgående. Du är van vid att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen ingår många kontakter, både internt och externt, och därför är din goda samarbets- och kommunikationsförmåga viktig. Personliga egenskaper så som positiv, engagerad och serviceinriktad är förutsättningar för att lyckas i rollen.

 Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-09-22

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Förslöv | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)