Inaktiv platsannons

Red Bull söker Student Market Striker (deltid) till Stockholm Syd!

Om tjänsten

Vi söker nu en Student Market Striker till Stockholm Syd! Att arbeta som SMS kan vara ett av de mest utvecklande och roligaste studentjobben. Som SMS ansvarar du för mindre kunder i centrala städer, du kommer utgå hemifrån med tillgång till bil och ha en nyckelfunktion på marknaden där du representerar varumärket där ingen annan gör det. Du har alltså fullt ansvar över ditt område och dina kunder. Våra försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull, vi ställer höga krav samtidigt som vi erbjuder möjligheten att tillhöra ett starkt varumärke med en stark tilltro och engagemang för våra anställda långsiktigt. Som SMS kontrakteras du på 20 timmar i veckan och har ett flexibelt schema men mycket eget ansvar för att leverera resultat. Är du en jävel på försäljning och vill utvecklas vidare? Eller vill du lära dig sälj i ett av världens häftigaste bolag? Läs nedan och ansök! Sista ansökningsdag är de 3:e oktober 2019. Då vi kan komma att tillsätta rollen löpande rekommenderar vi dig att lämna in din ansökan så snart som möjligt.

  • TEAMWORK

    Arbetet kommer i stor utsträckning att utföras självständigt men du kommer vara en del av ett nationellt team som tillsammans utvecklas och har kul på jobbet.

  • PRODUKT OCH VARUMÄRKE

    Genom att vara expert på Red Bulls produkter och varumärke levererar du förstklassigt kundbemötande. Dina kunder uppfattar dig som personlig, kunnig och passionerad. Dina kunskaper hjälper dina kunder att förstå konsumenten och tillsammans utvecklar ni din kunds butik till dennes bästa potential.

  • PERSONLIG UTVECKLING

    Red Bull vill ta fram det bästa hos dig. Våra medarbetare är vårt varumärke, vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med stark gemenskap och enorm passion. Red Bull kommer att ge dig förutsättningarna att bli exceptionell inom det du gör och stödja dig i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

  • PERSONLIGHET

    Du har en entreprenöriell läggning, är social och har lätt för att bygga relationer. Du kan arbeta både analytiskt och kreativt samtidigt som du alltid söker alternativa vägar genom en intellektuell nyfikenhet och proaktivitet. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten.

Dina erfarenheter inkluderar:
  1. Du innehar ett giltigt B-körkort

  2. Du har intresse och erfarenhet av handel

  3. Du är tillgänglig för SMS-programmet i minst ett år

  4. Du är tillgänglig för jobb minst 20h / vecka

  5. Du har en entreprenöriell läggning som du utnyttjar både analytiskt och kreativt

  6. Du har god kommunikationsförmåga, tidigare arbetslivserfarenhet och är van vid att arbeta självständigt

  7. Du älskar varumärket Red Bull

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Deltidsjobb