Inaktiv platsannons

BoKlok söker KMA chef till Gullringen/Vimmerby

Om tjänsten

KMA chef till BoKlok i Gullringen
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Om dig
Vi söker dig som är lyhörd, driven och har lätt för att samarbeta då du kommer ha kontakter och nätverk både inom och utanför organisationen.
Du trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut men också vara duktig på att analysera hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Du är en duktig kommunikatör och trivs att prata i storgrupp. Du har god erfarenhet av Kvalité-, Miljö- och Arbetsmiljöarbete vilket rollen också betyder KMA.


Som KMA chef kommer du arbeta med
• Att eftersträva att vi är en skadefri arbetsplats.
• Att driva och utveckla miljöarbetet så att våra bostäder är det självklara hållbara alternativet för de många människorna.
• Att driva, utveckla och genomföra operativt kvalitetsarbete inom ditt ansvarsområde och i fabriken.
• Att stötta organisationen med systematiskt arbetsmiljöarbete.
• Att driva och utveckla digitalisering inom organisationen.


Tjänsten
Som KMA chef på BoKlok kommer du vara ett stöd för chefer och framförallt för våra flödesledare i produktionen i vår fabrik i Gullringen utanför Vimmerby. Du kommer arbeta tillsammans med våra stabsfunktioner för arbetsmiljö, miljö och kvalitet centralt där du blir en viktig länk mellan stab, projekt och fabrik. Ni kommer tillsammans utveckla och implementera nya arbetssätt för att säkerställa en ständig förbättring på våra arbetsplatser. I rollen ingår även att delta i utredningar av eventuella tillbud och olyckor.

Du är ansvarig för att säkerhetsställa att avdelningen bedrivs och utvecklas mot uppsatta mål samt se till att den dagliga driften fungerar på ett optimalt sätt.


Du har personalansvar för tre medarbetare. Vidare är du representant i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Fabrikschef.

En tjänst som KMA chef erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA.

 

Vi söker dig med erfarenhet från produktion inom byggbranschen eller tillverkningsindustrin. Vi ser gärna att du har en gymnasiebakgrund som kvalitets-/arbetsmiljöingenjör eller motsvarande. Vi söker dig som har minst 3-5 års tidigare erfarenhet av Kvalité-, Miljö- och/eller Arbetsmiljöarbete. Meriterande är erfarenhet av förändringsledning och chefsbefattning samt om du har tidigare erfarenhet av arbete i en ISO certifierad organisation. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.


Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gullringen
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gullringen | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)