Inaktiv platsannons

Private Banker i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Som Private Banker hos oss arbetar du med privatkunder som har en komplex ekonomi till vilka du levererar högsta möjliga servicenivå. Kundnöjdhet är ditt främsta fokus och den uppnår du i samarbete med kollegor från övriga enheter i banken. Allt du gör präglas av hög kvalitét och en vilja att leverera det lilla extra. Vi är 32 medarbetare som sitter centralt i Stockholm.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du drivs av att bygga långsiktiga relationer med målet att göra lönsamma affärer och hålla en hög kundnöjdhet. Du har en gedigen erfarenhet av Private Banking-affären och ett stort intresse för kapitalförvaltning och placeringar. Det är en självklarhet för dig att skapa och driva kundteam bestående av specialister. Du behärskar kreditgivning och har god kunskap om olika skattemiljöer inom kapitalbeskattning. Att jaga nya kunder är lika självklart som att utveckla affären med existerande. Du har ansvar för kundnöjdhet och resultat i din kundstock. Du har Swedsecs Rådgivar- och Bolånelicens.
Det är en fördel men inget krav att du har viss erfarenhet av företagsaffären då målgruppen främst utgörs av entreprenörer.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundansvar inom Private Banking i fem år eller mer
  • Förmögenhetsrådgivare
Möjliga nästa karriärsteg
  • Senior Private Banker
  • Biträdande Kontorschef
Varför jobba med mig och mitt team? - Catrine Sponton

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö i ett team där alla hjälps åt – klimatet kännetecknas av glädje, framåtanda och hög ambition. Vi arbetar för att leverera en kundupplevelse som alltid överträffar förväntan. Vi strävar mot gemensamma mål där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång. Du får ett synligt och nära ledarskap där vi vill vara ett bra stöd för dig och vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)