Inaktiv platsannons

Studie- och karriärvägledare, med teamledaransvar i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-09-06

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Tjänsten är placerad på Studentavdelningen vid Universitetsförvaltningen, enheten för studie- och karriärvägledning. De centrala studie- och karriärvägledarna utgör ett team om 7 personer.

Arbetsuppgifter:

Som studie- och karriärvägledare på Uppsala universitet är du en professionell samtalspart i mötet med studenter och presumtiva studenter. Du hjälper dem att utveckla en medvetenhet om sina egenskaper, kompetenser och intressen och dess betydelse för studie- och yrkesvalet. Du möter dem såväl enskilt som i grupp, på svenska och på engelska, med lång väg till universitetsstudier eller på väg ut i arbetslivet – spännvidden är stor.

I nätverk och möten med vägledare inom och utanför Uppsala universitet bidrar du till att öka den gemensamma kunskapen om utbildningar och arbetsmarknad samt bidrar till att utveckla vägledarnas roll och arbetssätt för att möta omvärldens växlande behov.

I teamledaransvaret ingår planering och schemaläggning samt ett särskilt ansvar för att driva utveckling av verksamheten och följa upp olika insatser. Teamledaren rapporterar till enhetschefen som har personal- och budgetansvar.

Kvalifikationskrav:

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Det är meriterande om du har erfarenhet av karriärvägledning och god orientering i akademikers arbetsmarknad.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: enhetschef Cecilia Edin, tel. 018-471 79 12

Välkommen med din ansökan senast den 19 september 2019, UFV-PA 2019/2948

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej