Inaktiv platsannons

SYNPEDAGOG BARN- UNGDOMSTEAMET - Stockholm

Om tjänsten

Tjänsten ligger under segmentet Healthcare och är placerad på Stockholms Syncentral. Sodexo AB 's ambition är att genom Quality of Life arbeta för kompetens, kvalitet och nöjda patienter, samverkanspartners och kunder. På Syncentralen arbetar ca 70 personer med rehabilitering och habilitering av personer med synnedsättning eller blindhet. Vi är organiserade i åldersindelade team och vi finns i moderna lokaler centralt vid Fridhemsplan.

Nu söker vi en synpedagog till vårt barn- och ungdomsteam som arbetar med målgruppen 0-20 år. Vi arbetar i tvärprofessionella arbetslag runt barnet/ungdomen. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra synpedagoger, IT-pedagoger, optiker, kuratorer, psykolog och fysioterapeut. Vi arbetar med patientbesök på Stockholms Syncentral, men också på plats i barnets närmiljö i förskola, skola och i hemmet.

Hur ser din arbetsdag ut?
Kartläggning av barnets synfunktion samt information om barnets synnedsättning och dess konsekvenser.
Utprovning, förskrivning och inträning av synhjälpmedel och kompensatoriska tekniker.
I arbetet ingår samverkan inom det egna teamet, med barnets familj och nätverk, med barnets förskola/skola samt med andra viktiga aktörer runt barnen och ungdomarna. Insatserna erbjuds enskilt och/eller i grupp.
 
Kvalifikationer
Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling.
Utbildad synpedagog, specialpedagog, lärare eller förskollärare, legitimerad arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättning, synnedsättning och erfarenhet av habilitering är meriterande
Du har god kommunikationsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt och trivs med att arbeta i team i nära samarbete med dina kollegor.
Du kan självständigt planera och genomföra ditt arbete mot verksamhetens mål.
Du är en person med engagemang, drivkraft och har förmågan att se möjligheter istället för hinder.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig:
Ett stimulerande och utmanande arbete i ett glatt och välkomnande team. Du får många trevliga och kompetenta kollegor. Sodexo är ett företag med många inriktningar och karriärmöjligheter.

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb