Inaktiv platsannons

Tågstädare Linköping, Norrköping och Mjölby

Om tjänsten

Vill du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och ergonomiska arbetsredskap/olika utbildningar. Just nu söker vi tågstädare med placering i Linköping men även Norrköping och Mjölby.

Är du den vi letar efter?

Du som gillar ett varierande och ibland utmanande arbete kommer att trivas som medarbetare i Sodexo Transport. Som tågstädare i Linköping, Norrköping och Mjölby utför man städning av tåg samt angränsande servicearbeten.
Arbetstiderna innefattar skiftarbete på dag, kväll, natt och helg då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar.
Vi städar tåg på alla tre orter men dock inte vid samma arbetstillfälle utan arbetspasset är förlagt på någon av orterna. Pga av att arbetsplatsen varierar så behöver du som söker ha körkort och tillgång till egen bil. 
Vi söker i första hand dig som kan arbeta extra vid arbetstoppar och vakanser i form av visstidsanställning men det finns även möjlighet till schema under hösten 2019.

Som städare spelar du en viktig roll för resenärernas upplevelse av resan. Du måste vara noggrann, flexibel och ibland lösa hastigt uppkomna situationer. Det kan till exempel handla om förändringar i tidsplanen eller tåg som blir försenade, då gäller det att vara kreativ och lösa situationen på bästa möjliga sätt. Du behöver ha god samarbetsförmåga men samtidigt vara självständig eftersom arbetet varierar mellan att utföras i grupp tillsammans med kollegor och ibland ensam.

Vi sätter stort värde på en bra servicekänsla hos våra medarbetare. Med det menar vi att du förutom att utföra dina arbetsgifter även kan hantera möten med olika människor, är lyhörd för kundernas behov och att du kan bjuda på ett leende även när det är mycket att göra.

Förutsättningar för tjänsten:

Genomgått grund- och gymnasieskola
Goda kunskaper i svenska – både tal och skrift
Vara noggrann, punktlig och flexibel
God fysik eftersom städyrket stundtals är fysiskt krävande
Körkort

Det är extra plus om du:

Har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat serviceyrke
Har erfarenhet av golvvård
SRY, PRYL eller motsvarande utbildning

Observera!

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Restaurang | Deltidsjobb