Inaktiv platsannons

Konsultchef i Uppsala

Om tjänsten

Brinner du för coachande ledarskap och affärer? Vi växer och söker därför en konsultchef som vill vara med och fortsätta bygga vårt Uppsalakontor. Idag är vi ett härligt gäng med konsulter, säljare och ledare som tillsammans stöttar kunderna på deras digitaliseringsresa.

Som konsultchef hos oss erbjuder vi dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Din roll i laget
Som konsultchef leder du ett team av kompetenta medarbetare och ansvarar för att planera och säkerställa resursförsörjning utifrån affärsplan med ett stort engagemang i rekrytering av nya konsulter. Du har personalansvar för gruppens medlemmar, fördelar arbetsuppgifter, skapar trivsel, undanröjer hinder och verkar för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Genom omvärldsbevakning och strategiskt tänk säkerställer du att kompetensutveckling möter kundnytta och ligger i linje med marknadens efterfrågan.

Du kommer driva försäljningen av våra tjänster med leveransansvar för delar av våra tjänsteleveranser och deltar aktivt i processen att initiera nya uppdrag och kundavtal. Du agerar konsultativ partner med målsättningen att finna relevanta lösningar på kundens behov. Som stöd har du våra andra konsultchefer, kundansvariga och specialister där du är en naturlig del av våra kundteam. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till platschefen.

Arbetet kommer ge dig en variationsrik vardag med många kundmöten och spännande utmaningar.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Vi söker dig som har ett starkt driv samt ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt Ditt stora intresse för människor gör att du har lätt för att bygga nätverk både internt och externt och du skapar snabbt ett stort förtroende hos både våra nya och befintliga kunder.

För dig är kundens och dina medarbetares bästa alltid i fokus. Din ledarprofil präglas av laganda och modernt coachande ledarskap där du engagerar och motiverar teamet att nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du har en relevant högskole-/universitetsutbildning i grunden men det avgörande för Atea är att hitta rätt person med rätt inställning.

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du ha följande kunskaper: 

  • Erfarenhet av coachande ledarskap eller från en liknande roll inom it-branschen
  • Erfarenhet från försäljning 
  • Relevant akademisk utbildning
  • Hög social kompetens och förmågan att skapa förtroende
  • Behärska svenska och engelska i tal och skrift 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)