Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare Fisk & Deli i Värmdö

Till vår City Gross i Värmdö söker vi en Medarbetare till vår Fisk/Deliavdelning som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!  Dina... Du har ett stort intresse för mat/färskvaror och tycker om att sälja...

Om tjänsten

Till vår City Gross i Värmdö söker vi en Medarbetare till vår Fisk/Deliavdelning som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!
 Dina arbetsuppgifter
Du har ett stort intresse för mat/färskvaror och tycker om att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsgifter är kundservice med manuell försäljning över disk samt att ta hand om kundbeställningar.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
 
Din bakgrund
Du är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du har erfarenhet av Fisk/Deli och att arbeta inom detaljhandeln sedan tidigare. Har du kallskänksbakgrund är det meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
 
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se  
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. 
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se  

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värmdö
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej