Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Göteborg

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Vilka är vi?

Dagab e-handelslogistik hanterar vårt plock av matkassar för utkörning till privatkunder i Göteborgsregionen. Vårt lager ligger i Frölunda och vi söker nu 1 arbetsledare som ska ansvara för matkasseplocket.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du driver och ansvarar för den dagliga operativa driften av matkasseplocket, där du leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet. Alla medarbetare är ännu inte på plats så du kommer att bidra och bygga upp vår verksamhet där du förväntas forma och skapa de bästa arbetsförhållanden för våra medarbetare samt säkerställa introduktion och utbildning av nya medarbetare. Du rapporterar till lagerchef och bidrar till att planera arbetet både på kort och lång sikt, kostnadsuppföljning, tidsåtgång och schemaläggning, driva förbättringsarbete och skapa effektiva lösningar. Du kommer att ansvara för ca: 20 medarbetare. I din roll som arbetsledare ingår att säkerställa en god arbetsmiljö och hälsa samt hantering av arbetsrättsliga frågor.

Erfarenhet och kunskaper

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från lagerverksamhet eller från livsmedelsbutik, haft uppdrag eller roll som innefattat att leda andra. Du är självständig och målmedveten, har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har ett inkluderande ledarskap. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom lager eller logistik, men är inget krav. För att klara rollen behövs kunskaper i MS office och förmåga att lätt sätta dig in i olika IT-system. Du behärskar svenska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i ytterligare språk.

För att leda vår e-handelsverksamhet som expanderar behöver du våga prova nya saker, ta beslut, utvärdera och vid behov, förändra arbetssätt och metoder.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Du är placerad vid Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda.

Arbetstiden är förlagd Mån-fre 12.15-21.15

Vi tillämpar personlighetstester i samband med rekryteringen.

Slumpvisa drogtester förekommer.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb