Inaktiv platsannons

Extrapersonal Kassa, Kundtjänst, spel & Kiosk Stora Coop Sisjön i Askim Askim

Om tjänsten

Vill du vara med i ett vinnande lag?

Vi söker dig som verkar för att skapa en serviceinriktad kassaavdelning med förstklassig service där gästen står i centrum. Du har en positiv inställning och hittar bra lösningar på utmaningar som kan uppstå. Vidare trivs du med ett högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter.

Du kommer att ansvara för butikens kassaavdelning med tobak, apoteksvaror och spelavdelning med både Svenska Spel och ATG. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med post, Svenska Spel och ATG.

Som butikssäljare post & spel är du butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodoser du våra kunder bästa service samtidigt som du sprider glädje och energi. Du kommer arbeta i vår förbutik med spel och post samt i butikens kassalinje. För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du är en lagspelare av rang, är ambitiös och trivs i ett högt arbetstempo

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att ge våra gäster i butiken ett gästbemötande i världsklass – varje dag!

Coop är idag det mest hållbara varumärket i dagligvarubranschen, vi vill fortsatt äga den positionen. Därför blir du en viktig roll i detta där du i ditt dagliga arbete säkerställer att detta fullföljs.

Tjänsterna är behovsanställningar med varierande arbetstider med kvällar och helger.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Askim Askim
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb