Inaktiv platsannons

Projektledare Anläggning i Norrköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Agroetanol
Sista ansökningsdag: 2019-10-06
Plats: Stockholm/Norrköping

Lantmännen Agroetanol jobbar kontinuerligt med att utveckla sitt bioraffinaderi i Norrköping. Som ett resultat av detta färdigställs för närvarande planeringen av en ny produktionslinje, ett anläggningsprojekt som beräknas pågå under ca två år. Projektet är en viktig strategisk investering för Lantmännen Agroetanol och vi söker en erfaren Projektledare som kan ta ett helhetsgrepp och leda arbetet framåt.


Det här kommer du att göra

Som Projektledare är ditt uppdrag att planera och leda anläggningsprojektet i syfte att nå uppsatta mål gällande leveranser, budget och den tidsplan som har beslutats för anläggningen. Den nya produktionslinjen består av ett flertal större leveranser som behöver koordineras och levereras enligt tidsplan. Projektet är både komplext och av betydande storlek, investeringen beräknas uppgå till över en halv miljard kronor och är en viktig strategisk investering för Lantmännen Agroetanol. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilken fas projektet är i. Exempel på uppgifter är upphandling av underleverantörer och entreprenörer, kontakt med myndigheter, ansvar för arbetsmiljöfrågor, riskanalyser, budgetering, kostnadsberäkningar och projektdokumentation.  

Du ansvarar även för att knyta ihop projektets alla delar, vilket inkluderar att kommunicera med intressenter i projektet, både interna och externa. Placering för tjänsten är på vår site i Norrköping och du kommer att rapportera till en styrgrupp. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till ett projektteam bestående av en administratör, controller, inköpare och planerare.

 

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har

  • Erfarenhet från projektledning av anläggningsinvesteringar inom process- eller livsmedelsindustrin.
  • Dokumenterad erfarenhet av större industriprojekt med tillhörande referenslista
  • Gärna en certifiering som Projektledare inom IPMA eller PMI
  • God kunskap inom entreprenadjuridik
  • Goda språkliga kunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska

Du är

  • Självgående, initiativtagande och handlingskraftig.
  • Pragmatisk och strukturerad med en god förmåga att planera och organisera.
  • Kommunikativ, lyhörd och har en god samarbetsförmåga

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

 

Vad vi kan erbjuda dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

 

Så här ansöker du

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Lantbruk | Deltidsjobb