Inaktiv platsannons

Arbetsledare till lagerverksamheten Örebro

Om tjänsten

KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen

Vi på KGA Logistik söker dig som har rätt erfarenhet för att axla rollen som Arbetsledare för lagerverksamheten hos oss. I rollen som Arbetsledare arbetar du i tätt samarbete med en annan kollega som har en likvärdig roll. Tillsammans har ni operativt personalansvar för lagrets ca 40 tillsvidareanställda samt tillkommande timanställningar. Du och din kollega planerar för personalbehov vilket inkluderar schemaläggning i samråd med våra Team Leaders samt säkerställer effektiviteten på plockbanan. I teamet, och som ett stöd till er som Arbetsledare, arbetar två Driftledare som har övergripande ansvar för drift och planering samt fem Team Leaders, som är operativt ansvariga för varsin avdelning, som exempelvis In- och Utleverans. I rollen rapporterar du till våra Driftledare och kommer ha ett nära samarbete med lagrets Projekt- & Planeringsansvarig.

Som Arbetsledare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde för att säkerställa att vi arbetar enligt uppsatta rutiner, speciellt på plockbanan, och där du agerar förebild samt motiverar medarbetarna i det dagliga arbetet. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar, ledare och medarbetare är mycket viktigt. Dina idéer kommer vara viktiga i vårt arbete med ständiga förbättringar och utveckling.

I rollen som Arbetsledare kommer du…

  • ha operativt och en del administrativt personalansvar för medarbetarna på lagret vilket inkluderar rapportering av schemaändringar, redovisa utfall av plockade kollin, upprätthålla rasttider, schemaläggning för kommande period samt stötta medarbetare att lösa problem.
  • arbeta för en tydlig kommunikation och informationsspridning på lagret genom att främja ett gott samarbete, ta till dig av frågor, agera på förbättringsförslag samt säkerställa att informationen når lagerledningen. Du kommunicerar även nya rutiner eller förändringar.
  • ha ansvar för vår plockbana där du kontinuerligt följer upp nyckeltal, plockfrekvens samt säkerställer att arbete utförs enligt fastställd rutin. Du ansvarar för att avdelningen når uppsatta mål gällande tempo och kvalité.
  • ansvara för att arbetsredskap och maskinell utrustning underhålls och är i gott skick
  • delta i våra verksamhets- och driftmöten där du lyssnar in, diskuterar och stöttar uppföljningen av mål och pågående aktiviteter. Du ansvarar för att viktig information vidarebefordras till Driftledare och andra personer i lagerledningen.
  • arbeta för en trivsam och säker arbetsmiljö utifrån vår delegering där du ansvarar för uppföljning, rapportering och förbättringar i arbetsmiljöarbetet

Vem är du?

Du gillar att arbeta i team och har tidigare arbetslivserfarenhet från en lagerverksamhet och har förståelse för hur arbetsmiljön och förutsättningarna kan se ut. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Men det viktigaste är att du har förmågan att bygga relationer och förtroende för att skapa ett tryggt och inkluderande ledarskap. Om du har du har vana av och ett sinne för planering, är anpassningsbar och kommunikativ kommer du lyckas bra med dina nya arbetsuppgifter. I rollen är det viktigt att du är en lagspelare och för att lyckas i rollen och trivas tror vi att du…

  • har förmåga att och drivs av att motivera, engagera och delegera ansvar genom att söka och skapa ömsesidigt förtroende och respekt.
  • är en god kommunikatör som kan förmedla en målbild samt syfte med arbetet som utförs
  • drivs av att arbeta för ständiga förbättringar samt bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
  • vågar du säga till när något inte stämmer och känner dig trygg att ta egna initiativ
  • kommunicerar tydligt men samtidigt anpassat efter vem mottagaren är
  • håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
  • är strukturerad och har förmågan att prioritera för egen del samt för andra
  • har grundläggande kunskaper i Excel och Power Point

Vi tror att om du är engagerad, intresserad av rollen som vi beskriver samt vill bidra till att vi utvecklar verksamheten tillsamman så kommer du att trivas hos oss och kunna ta dig an din nya roll! I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet!


Vad får du av oss?

På vår arbetsplats arbetar ca 70 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Hos oss är det snabba puckar och händelserika dagar med omväxlande uppgifter. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines. Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet men det blir stundvis kallt. Jobbet innebär emellanåt tunga lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. För att motivera till ökat välbefinnande och god hälsa har vi förmåner som exempelvis ett friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kommer att tillämpas. Tillträde sker gärna snarast men efter överenskommelse.


Hur gör jag?

Din ansökan registrerar du via länken. Vi kan komma att tidigarelägga sista ansökningsdag och kommer hantera ansökningar löpande.

Undrar du hur det är att jobba på KGA Logistik och vill veta mer om tjänsten, kontakta då Andreas Wolfbrandt, andreas@kgalogistik.se, Driftledare.

Om du går vidare i urvalsprocessen: För att ta reda på om det är just dig som vi söker och tror kommer att trivas hos oss, innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av Galateas HR Chef samt koncernens moderbolag, Martin & Servera, för hantering av testerna i den här rekryteringen.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget. Där kan du även hitta länkar till våra samarbetspartners.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)